Neler Yeni

Bilgisayarımda ÇOK CİDDİ Yavaşlama var lüften yardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
@Treyarch hocam artık arama butonu çalışmıyor hoş geldiniz yükleme ekranında 30 saniye bekledim neler oluyor? Ana ekran açıldığında bile taskbardaki uygulama ikonlarının yüklenmesi için ekstradan 20 sanite beklemem gerekiyor. Bundan önce bir konu daha açmıştım ama sorunum çok çok kötü yerlere gidiyor.

Sistem:
2700X 8-Core 16-Thread
2060 Super
SX8200 PRO 512GB
Adata D30 2x8 16GB 3200MHz Bellek
B450M Pro4
Wraith Prism Soğutucu

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Temiz format yapmak lazım. Her şeyi inciği cinciğine kadar silip, sonra tekrar yüklemek lazım. Windpws, BIOS, driver her şey silinip en baştan en son sürüm kurulmalı.
BIOS konusunda elektrik kesintisinden falan korkuyorum, ayrıca nasıl yapablirim BIOS silmeyi? Windows önceki formattan beri USB'de duruyo onu formatlarım o kolay.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
benim SSD ekran kartı backplate ine çok yakın ve oyun esnasındaki sıcaklık bu, maksimum bu dereceleri görüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaptım şimdi çok büyük bi fark yok hala uzun sürüyor tarayıcımın açılması vs.
önceden fişek gibiydi ne oldu anlamadım ya :(
Benimde öyle zaten ekran kartım yükte 74'e çıkıyor 3.5 yıllık 1060 ım var. ekran kartınnın dibinde backplate'in orda hemen

BIOS konusunda elektrik kesintisinden falan korkuyorum, ayrıca nasıl yapablirim BIOS silmeyi? Windows önceki formattan beri USB'de duruyo onu formatlarım o kolay.
BIOS Pilini değiştirmeyi dene biyerden temin et hem PC'den biosa girerek sıfırla hemde bios pilini değiştir. Windows kurdugun flasha tekrar WINDOWS yükle. ardından tekrar formatla. İşlemci sıcaklıklarını kontrol etmeyi ve buraya atmayı unutma bunlardan önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Benimde öyle zaten ekran kartım yükte 74'e çıkıyor 3.5 yıllık 1060 ım var. ekran kartınnın dibinde backplate'in orda hemen
ama hızlarım iyi.

BIOS Pilini değiştirmeyi dene biyerden temin et hem PC'den biosa girerek sıfırla hemde bios pilini değiştir. Windows kurdugun flasha tekrar WINDOWS yükle. ardından tekrar formatla. İşlemci sıcaklıklarını kontrol etmeyi ve buraya atmayı unutma bunlardan önce.
BIOS pili şuan temin edemem maalesef belirli problemlerden dolayı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Onur Can
Ramleri tek tek ve farklı slotlara takıp dener misin? Bir tane rami anakartın tüm slotlarında dene daha sonra aynı şekilde diğer rami dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Ramleri tek tek ve farklı slotlara takıp dener misin? Bir tane rami anakartın tüm slotlarında dene daha sonra aynı şekilde diğer rami dene.
Hocam önceden A1 B1 ' deydi A2 B2 ' ye aldım düzeleyim mi?
A2 B2'ye aldığımdan sonra başlamış olablir bu sorun.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Onur Can
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Anakartın kullanım kılavuzundan bakarsan daha doğru olur. Ama dene denemekten zarar gelmez.
Yani demek istediğim ilk topladığımda A1 B1 deydi ve böyle sorunlarla karşılaşmıyordum, şimdi yaşadığım sorunlar da biraz RANDOM ACCESS MEMORY (RAM) ile ilişkilendirilebilecek sorunlar bence de haklısınız. Deneyeyim bari teşekkürler.

Top Bottom