Selahaddin
80+
https://l24.im/zXa8 şu an mevcut olarak bunu kullanıyorum ne önerirsiniz? gene sıvı soğutma kullanmak istiyorumDarboğaz yok işlemci soğutucun yetersiz fps drop yaşayabilirsin.
öncelikle zaten darboğaz olmazda, varsayalımki şüphe ediyorsun o zaman ekran kartına yük bindirecek oyunlar tercih etmelisinsonuçları çok fazla değerlendiremeyeceğim o kadar bilgim yok fotoğrafları bırakıyorum darboğaz varmı?
işlemci=ryzen 5 5600x
ekran kartı=3070 ti
1080p monitör
Alıntıyı görüntüle
anladım rdr'de kapanıyo o yüzden denemedim bile ,ordada deniyim umarım dirrekt kapanmaz biraz oynayıp değer alabilirimöncelikle zaten darboğaz olmazda, varsayalımki şüphe ediyorsun o zaman ekran kartına yük bindirecek oyunlar tercih etmelisin
öncelikle zaten darboğaz olmazda, varsayalımki şüphe ediyorsun o zaman ekran kartına yük bindirecek oyunlar tercih etmelisin
az önce rdr'de denedim bu sonuçlar çıktı nasıl?öncelikle zaten darboğaz olmazda, varsayalımki şüphe ediyorsun o zaman ekran kartına yük bindirecek oyunlar tercih etmelisin
güzel %97 gpu kullanımı yani darboğaz yokanladım rdr'de kapanıyo o yüzden denemedim bile ,ordada deniyim umarım dirrekt kapanmaz biraz oynayıp değer alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
az önce rdr'de denedim bu sonuçlar çıktı nasıl?
kapanmasının sebebi ne olabilir rdr'de 15-20 dk oynuyorum ve kapanıyo ses gelmeye devam ediyo pc çalışıyo monitör kapanıyo monitör değişipte denedim mmonitörlük bir durum değilgüzel %97 gpu kullanımı yani darboğaz yok
darboğaz yokta stok soğutucu mu kullanıyorsun acaba çğnkü sıcaklıktan dolayı drop veya fps kaybı yaşayabilirsinsonuçları çok fazla değerlendiremeyeceğim o kadar bilgim yok fotoğrafları bırakıyorum darboğaz varmı?
işlemci=ryzen 5 5600x
ekran kartı=3070 ti
1080p monitör
Alıntıyı görüntüle
msı mag corelıquıd 240r v2 bu soğutucuyu kullanıyorum https://l24.im/zXa8 drop ve fps sıkıntısıda yaşamıyorum ama dediğim gibi rdr'de 15-20 dk oynayınca monitör gidiyo pc çalışmaya devam ediyor önceden valorant ve csde'de oluyordu kendiliğinden düzeldidarboğaz yokta stok soğutucu mu kullanıyorsun acaba çğnkü sıcaklıktan dolayı drop veya fps kaybı yaşayabilirsin
Ekran kartın 80 derecelerde gözüküyor amakapanmasının sebebi ne olabilir rdr'de 15-20 dk oynuyorum ve kapanıyo ses gelmeye devam ediyo pc çalışıyo monitör kapanıyo monitör değişipte denedim mmonitörlük bir durum değil
anladım ancak işlemcin biraz fazla sıcak çalışıyor sıvı soğutucuyu ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve pompası sağlam çalışıyor mu acabamsı mag corelıquıd 240r v2 bu soğutucuyu kullanıyorum https://l24.im/zXa8 drop ve fps sıkıntısıda yaşamıyorum ama dediğim gibi rdr'de 15-20 dk oynayınca monitör gidiyo pc çalışmaya devam ediyor önceden valorant ve csde'de oluyordu kendiliğinden düzeldi
Ekran kartın 80 derecelerde gözüküyor ama
yaklaşık 8 aydır kullanıyorum,pompasının sağlam olduğunu nasıl kontrol etcem? bilmiyorum.anladım ancak işlemcin biraz fazla sıcak çalışıyor sıvı soğutucuyu ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve pompası sağlam çalışıyor mu acaba
İşlemci Soğutucusundan bahsetmiyorum ekran kartı fazla sıcakyaklaşık 8 aydır kullanıyorum,pompasının sağlam olduğunu nasıl kontrol etcem? bilmiyorum.