Neler Yeni

Bilgisayarımda darboğaz varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selahaddin Bücür
sonuçları çok fazla değerlendiremeyeceğim o kadar bilgim yok fotoğrafları bırakıyorum darboğaz varmı?
işlemci=ryzen 5 5600x
ekran kartı=3070 ti
1080p monitör

Ekran Alıntısı.PNG098.PNG

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNGdfdf.PNG
    Ekran Alıntısı.PNGdfdf.PNG
    964.5 KB · Hit: 37
Son düzenleme:

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
sonuçları çok fazla değerlendiremeyeceğim o kadar bilgim yok fotoğrafları bırakıyorum darboğaz varmı?
işlemci=ryzen 5 5600x
ekran kartı=3070 ti
1080p monitör

Alıntıyı görüntüle
öncelikle zaten darboğaz olmazda, varsayalımki şüphe ediyorsun o zaman ekran kartına yük bindirecek oyunlar tercih etmelisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selahaddin Bücür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle zaten darboğaz olmazda, varsayalımki şüphe ediyorsun o zaman ekran kartına yük bindirecek oyunlar tercih etmelisin
anladım rdr'de kapanıyo o yüzden denemedim bile ,ordada deniyim umarım dirrekt kapanmaz biraz oynayıp değer alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce rdr'de denedim bu sonuçlar çıktı nasıl?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNGrsr.PNG
    Ekran Alıntısı.PNGrsr.PNG
    670.6 KB · Hit: 28
Son düzenleme:

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
anladım rdr'de kapanıyo o yüzden denemedim bile ,ordada deniyim umarım dirrekt kapanmaz biraz oynayıp değer alabilirim

az önce rdr'de denedim bu sonuçlar çıktı nasıl?
güzel %97 gpu kullanımı yani darboğaz yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selahaddin Bücür
güzel %97 gpu kullanımı yani darboğaz yok
kapanmasının sebebi ne olabilir rdr'de 15-20 dk oynuyorum ve kapanıyo ses gelmeye devam ediyo pc çalışıyo monitör kapanıyo monitör değişipte denedim mmonitörlük bir durum değil

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
işlemci=ryzen 5 5600x
ekran kartı=3070 ti
1080p monitör

Alıntıyı görüntüle
darboğaz yokta stok soğutucu mu kullanıyorsun acaba çğnkü sıcaklıktan dolayı drop veya fps kaybı yaşayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selahaddin Bücür
darboğaz yokta stok soğutucu mu kullanıyorsun acaba çğnkü sıcaklıktan dolayı drop veya fps kaybı yaşayabilirsin
msı mag corelıquıd 240r v2 bu soğutucuyu kullanıyorum https://l24.im/zXa8 drop ve fps sıkıntısıda yaşamıyorum ama dediğim gibi rdr'de 15-20 dk oynayınca monitör gidiyo pc çalışmaya devam ediyor önceden valorant ve csde'de oluyordu kendiliğinden düzeldi

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
msı mag corelıquıd 240r v2 bu soğutucuyu kullanıyorum https://l24.im/zXa8 drop ve fps sıkıntısıda yaşamıyorum ama dediğim gibi rdr'de 15-20 dk oynayınca monitör gidiyo pc çalışmaya devam ediyor önceden valorant ve csde'de oluyordu kendiliğinden düzeldi
anladım ancak işlemcin biraz fazla sıcak çalışıyor sıvı soğutucuyu ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve pompası sağlam çalışıyor mu acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selahaddin Bücür
Top Bottom