driverlerim güncel pil ayarlarında sadece dengeli var ve yazılımla fln yapınca daha kötü oluyorDriverları güncel mi?
Optimizasyon ayarları yapılı mı?
Nasıl daha kötü oluyor?driverlerim güncel pil ayarlarında sadece dengeli var ve yazılımla fln yapınca daha kötü oluyor
bilgisayarımda sadece dengeli modu var kendim yeni mod oluştur diyince de sadece dengeli var kod yazarak yüksek performans getirince daha kötü oluyor fps 3d ayarlarda yüksekperformansa aldımNasıl daha kötü oluyor?
birde Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız denetim masasından 3D ayarlarınızı atar mısınız?
Nasıl daha kötü oluyor?
birde Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız denetim masasından 3D ayarlarınızı atar mısınız?
Oyunlarda laptobun ekran kartını görüyor olabilir. @Furkan Karagüllebilgisayarımda sadece dengeli modu var kendim yeni mod oluştur diyince de sadece dengeli var kod yazarak yüksek performans getirince daha kötü oluyor fps 3d ayarlarda yüksekperformansa aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi ara çok güzel düzelttim nasıl düzelttiğimi bilmiyorum o günden sonra hep böyle sinirim bozulduOyunlarda laptobun ekran kartını görüyor olabilir. @Furkan Karagülle
yüksek performans yok bilgisayarda ve sadece kodla geliyor öyle olunca daha kötü oluyorOyun modunu açın ve bir de güç ayarlarından "Yüksek Performans" seçin. Bakalım düzelecek mi.
gpu z yi yükledim nereden göreceğimbi GPU-Z indirip bakabilir misiniz neyi kullanıyor?
yüksek performans yok bilgisayarda ve sadece kodla geliyor öyle olunca daha kötü oluyor
gpu z yi yükledim nereden göreceğim
ve 20gb ramim var ama 3.5gb kullanıyor oyun
ana ekran kartım yazmıyor normalde mx450 yazması lazım burada intel iris yazıyorAlıntıyı görüntüle
Burada en üstte ne yazıyor?
O zaman sorun anlaşıldı.ana ekran kartım yazmıyor normalde mx450 yazması lazım burada intel iris yazıyor