Neler Yeni

Bılgısayarımda herhangı ne turlu olursa olsun acılmıyor dll hatası daha fazlası

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Faruk Orhan
dun eve geldıgımde pc yı actım acınca karsıma bır sey cıktı guncelleme gıbı bırseydı adı C: figesmıydı neydı ardından o sey %80 e geldıgınde ne olduysa pc yenıden baslattı bu sefer o sey gelmedı ardından gameloop zula cs gıbı oyunları acamdı gameloop ıcın dll ıstedı dll hatasını cozunce bu sefer uygulama baslatılamadı yazdı zula ıse sıl yukle olmadı cs de aynısı ne yapcagımı sasırdım bılenler varsa lutfen yardım etsın

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
DLL dosyalarını elle kopyaladıysanız sorun çıkarabilir. Alttaki konuyu izleyerek rapor paylaşın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Faruk Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DLL dosyalarını elle kopyaladıysanız sorun çıkarabilir. Alttaki konuyu izleyerek rapor paylaşın.
dll dosyasını sorununu cozunce bu seferde uylumada duzgun olarak baslatılamadı hatası vermeye basladı

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Rapor atarsanız yardımcı olabilirim. Dediğim gibi eğer DLL dosyasını çözmekten kastınız, DLL dosyasını internetten indirip Windows klasörüne atmaksa soruna bu sebep oluyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Faruk Orhan
wın 10 tekrar yuklesem sorun gıdermı

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Format atarsanız sorun büyük ihtimalle gider. Çünkü bütün dosyaları silip tekrar yüklüyorsunuz. Fakat eğer rapor paylaşırsanız bütün dosyaları silip yüklemek yerine sorunu çıkaran dosyayı bulabilirim. Bu da zamandan kazandırır tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Faruk Orhan
Format atarsanız sorun büyük ihtimalle gider. Çünkü bütün dosyaları silip tekrar yüklüyorsunuz. Fakat eğer rapor paylaşırsanız bütün dosyaları silip yüklemek yerine sorunu çıkaran dosyayı bulabilirim. Bu da zamandan kazandırır tabi.
rapor paylasırsanız derken nasıl yanı anlamadım

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
İlk mesajımda bir konu paylaşmıştım, konuda bir video da mevcut. Process Monitor programını indirip videodaki gibi bir rapor alıp atmanız yeterli. Görünen bir sorun varsa düzeltebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Faruk Orhan
İlk mesajımda bir konu paylaşmıştım, konuda bir video da mevcut. Process Monitor programını indirip videodaki gibi bir rapor alıp atmanız yeterli. Görünen bir sorun varsa düzeltebilirim.
tm anladım pekı sızın pc yı actıgımdakı yaptıgı guncellleme gıbı bırsey hakkında bırsey bılıyormusunuz

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Hayır bilmiyorum, fotoğraf paylaşsanız daha iyi olurdu ama sanırım fotoğrafını çekmediniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Faruk Orhan
Hayır bilmiyorum, fotoğraf paylaşsanız daha iyi olurdu ama sanırım fotoğrafını çekmediniz.
evet aklıma gelmedı ya uzuldum ama c dosyaları ıle ılgılıydı ona emınım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben procec monıter yolunu yaptım sımdı sıze raporu nasıl ppaylasabılırım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,948
Üyeler
159,072
Son üye
Cakirbedirhan
Top Bottom