Neler Yeni

Bilgisayarımda ki kasma ve donma sorunları.

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
formata girmek istemiyorum şu aralar ya fakat sınav sonrasında atabilirim ssd yi değiştirdim 6 ay olucak daha onun dışında bu kadar.
knk valla her şeyi denedik bi şeye de baksana win+r bas msconfig yaz önyükleme de gelişmiş seçenekler orda işlemci sayısı yazan yerdeki kutucukda tik varsa kaldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
knk valla her şeyi denedik bi şeye de baksana win+r bas msconfig yaz önyükleme de gelişmiş seçenekler orda işlemci sayısı yazan yerdeki kutucukda tik varsa kaldır
1685478495453.png

şaka gibi ama spoti açıkken pc donuyor :D silip microsofttan indircem

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Alıntıyı görüntüle
tamam de res at
pcye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
https://www.technopat.net/sosyal/konu/spotify-acilinca-bilgisayar-donuyor.760764/ okudun mu bunları

tamam de res at
pcye

https://www.technopat.net/sosyal/konu/spotify-acilinca-bilgisayar-donuyor.760764/ okudun mu bunları

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
bu arada intel chip seti
tamam de res at
pcye

bunlara bakmamıştım tteşekkür ederim sildim yükledim ve donma yok şu an inanılmaz... bu arada intel chipseti indirmiştim dün kurmuştum yeniden başlat demişti ondan sonra uygulamayı bulamadım ekstra bir şey yoktu değil mi ? denetim masasında uygulamanın olduğu gözüküyor.

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
bu arada intel chip seti

bunlara bakmamıştım tteşekkür ederim sildim yükledim ve donma yok şu an inanılmaz... bu arada intel chipseti indirmiştim dün kurmuştum yeniden başlat demişti ondan sonra uygulamayı bulamadım ekstra bir şey yoktu değil mi ? denetim masasında uygulamanın olduğu gözüküyor.
intel kullanmadım ama kurduysan res atıysa olmuştur ila bişiler :D ekstra bişey yapmana gerek yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
intel kullanmadım ama kurduysan res atıysa olmuştur ila bişiler :D ekstra bişey yapmana gerek yoktur
o zaman tamam şu anlık sorunum yok her şey için teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldun iyi ki varsın hocam seviliyorsun bir sıkıntı olursa dm den veya burdan yine yardım çağrısında bulunurum :D <3

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
o zaman tamam şu anlık sorunum yok her şey için teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldun iyi ki varsın hocam seviliyorsun bir sıkıntı olursa dm den veya burdan yine yardım çağrısında bulunurum :D <3
uğraşmak zevkli hocam ne demek tekrardan iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,594
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs
Top Bottom