Neler Yeni

Bilgisayarımda Performans çok azaldı!!

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Merhaba arkadaşlar okullar açıldığından beri (9 eylül) bilgisayarı açmadım Nisan gibi falan kullanmaya başladım sonrasında da bir hata aldım "c00034 hatası" onun için video izledim ve bilgisayarı yenileyin dedi yeniledim oyunlarım falan silinmişti sonrasında oyunları yükledim sonra yine hazirana kadar açmadım sınavdan dolayı. 2 gündür oynuyorum ve oyunlarda FPS çok düşük CSGO'da eskiden 100-170 alıyordum şimdi 40-60. GTA SA Multiplayer oynuyorum 40-80 FPS arası eskiden 80-100'dü. Lol oynuyorum 40-70 FPS. 90 fps de oluyor ama hiç bir adamla savaşmazken. team fightlarda 40'a düşüyor. (lol'e bu sene başladım o yüzden eski performansını bilmiyorum). Hani neden oldu bilmiyorum oyun oynarken işlemci aşırı ısınıyor program kullanarak bakmadım ama bi yer var laptopta çok sıcak elim yanıyor koyduğum yer ateş gibi Lol oynarken %100 işlemci yiyor üstüne birde blitz var oto rün falan seçen bir program onla birlikte işlemciden uçak gibi ses geliyor neden oluyor böyle?

Sistem özellikleri: İntel i5 4210U CPU 2 Çekirdek / 4 Mantıksal İşlemci
Ekran kartı (çift ekran kartı var hangisini kullanıyor bilmiyorum): Nvidia Geforce 840M / İntel HD Graphics
RAM: 8 GB

Eksik bir parça varsa sorun onu da yazarım lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun yenilemesi yapabilirsin cok ısınıyorsa
sadece termal macundan olduğunu sanmıyorum ekran kartlarında bir sorun var galiba çünkü İntel HD Graphics'i kapattım NVİDİA 840M'de çok kastı SAMP 10 fps falan. Sonra inteli açıp nvidiayı kapattım dolu yerlerde 30 boş yerlerde 70-80 falan

huyymarik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Öztürk
Arkadaşın dediği gibi termal macunu yenile benim de pc sampta 50-60tı 1 2 hafta girmedim 10 fps oldu termal macun yeniledim düzeldi. (Bu arada sen arm1nus musun?)

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın dediği gibi termal macunu yenile benim de PC sampta 50-60tı 1 2 hafta girmedim 10 fps oldu termal macun yeniledim düzeldi. (Bu arada sen arm1nus musun?)
evet. Hangi termal macunu almalıyım ? Birde sürmeyi bilmiyorum napcam ??

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Merhaba arkadaşlar okullar açıldığından beri (9 eylül) bilgisayarı açmadım Nisan gibi falan kullanmaya başladım sonrasında da bir hata aldım "c00034 hatası" onun için video izledim ve bilgisayarı yenileyin dedi yeniledim oyunlarım falan silinmişti sonrasında oyunları yükledim sonra yine hazirana kadar açmadım sınavdan dolayı. 2 gündür oynuyorum ve oyunlarda FPS çok düşük CSGO'da eskiden 100-170 alıyordum şimdi 40-60. GTA SA Multiplayer oynuyorum 40-80 FPS arası eskiden 80-100'dü. Lol oynuyorum 40-70 FPS. 90 fps de oluyor ama hiç bir adamla savaşmazken. team fightlarda 40'a düşüyor. (lol'e bu sene başladım o yüzden eski performansını bilmiyorum). Hani neden oldu bilmiyorum oyun oynarken işlemci aşırı ısınıyor program kullanarak bakmadım ama bi yer var laptopta çok sıcak elim yanıyor koyduğum yer ateş gibi Lol oynarken %100 işlemci yiyor üstüne birde blitz var oto rün falan seçen bir program onla birlikte işlemciden uçak gibi ses geliyor neden oluyor böyle?

Sistem özellikleri: İntel i5 4210U CPU 2 Çekirdek / 4 Mantıksal İşlemci
Ekran kartı (çift ekran kartı var hangisini kullanıyor bilmiyorum): Nvidia Geforce 840M / İntel HD Graphics
RAM: 8 GB

Eksik bir parça varsa sorun onu da yazarım lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
ben de i7 2600k ve rx 470 kullanıyordum işlemcim birden çok yavaşladı yıl geçtikçe intel, apple gibi bir yavaşlatma yapıyor bence. cs 250fps alırken 60a düştü.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
bende de ısınma problemi vardı. laptobu açtım fanını temizledim macun değiştirdim ve format atıp en hafif win7 yani home kurdum fps 30 dan 60 a yükseldi. senin sistemin daha iyi bence düzelebilir.

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
bende de ısınma problemi vardı. laptobu açtım fanını temizledim macun değiştirdim ve format atıp en hafif win7 yani home kurdum fps 30 dan 60 a yükseldi. senin sistemin daha iyi bence düzelebilir.
formata gerek yok sanki fan ve termal macun değişsem eskisine dönebilir. MSI Afterburner kurdum tam doğru mu bilmiyorumda bi panel açıldı önüme sol üstteki gibi sıcaklık değerleri değil başka bir panel açıldı fraps kurulum ekranı gibi ondan test ettim SAMP oynarken 100 derece oluyor aşırı ısınıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,739
Üyeler
163,711
Son üye
Moonkn
Top Bottom