senin sisteminin tıpa tıp aynısı bende vardı valorant ilk çıktığında büyük bir hevesle indirmiştim 30-40fps in üstüne çıkmadı ek olarak işlemcim E8400 ramde 6ydıBilgisayarım Valorant açar mı? sistem: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz
Ram: 4,00 GB
Ekran kartı: Nvıdıa Geforce 9500GT 1Gb
40-50 fps hikaye tarzı oyunlar için normal ama fps oyunları için çok düşük.40-50 fps okadar kötümü yani
senin işlemcin benimkinden iyi sanırım pek bilgim yok bilgisayar konusundasenin sisteminin tıpa tıp aynısı bende vardı valorant ilk çıktığında büyük bir hevesle indirmiştim 30-40fps in üstüne çıkmadı ek olarak işlemcim E8400 ramde 6ydı
anladım bilgi için teşekkür ederim40-50 fps hikaye tarzı oyunlar için normal ama fps oyunları için çok düşük.
en az sabit 75 fps almak gerekiyor bence .
Birde alt taraftaki sistem özelliklerini nasıl yazdın acaba?40-50 fps hikaye tarzı oyunlar için normal ama fps oyunları için çok düşük.
en az sabit 75 fps almak gerekiyor bence .
senin işlemcin benimkinden iyi sanırım pek bilgim yok bilgisayar konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım bilgi için teşekkür ederim
Birde alt taraftaki sistem özelliklerini nasıl yazdın acaba?
Hocam siz çağ atlamissiniz pc desenin sisteminin tıpa tıp aynısı bende vardı valorant ilk çıktığında büyük bir hevesle indirmiştim 30-40fps in üstüne çıkmadı ek olarak işlemcim E8400 ramde 6ydı
İmza kısmındansenin işlemcin benimkinden iyi sanırım pek bilgim yok bilgisayar konusunda
anladım bilgi için teşekkür ederim
Birde alt taraftaki sistem özelliklerini nasıl yazdın acaba?
Hocam çözünürlüğü 480p’ye kadar çekerseniz bi ihtimal oyunda yüksek fps alabilirsiniz.40-50 fps okadar kötümü yani
Tamamdır deneyeceğimHocam çözünürlüğü 480p’ye kadar çekerseniz bi ihtimal oyunda yüksek fps alabilirsiniz.
Tamamdırİmza kısmından