berkay SİCİMLİ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hemen tarama yapıyorum konuyu takip ederseniz cok sevinirimEvet var. ADWCleaner ile tarama yap.
Virüs var program ile tarama yap yine düzelmiyorsa regedit üzerinden silmeyi dene.Alıntıyı görüntülearkadaslar bu sorun 2.defa yasıyorum en son 3ay önce yasadım sonra ssd aldıktan sonra format kurulum yaptıgım için bir sorun olmadı bilgisayarımda crackli oyun falanda yok ama pc acılınca opera acılıyor ve direkt bu geliyor
tm şimdi tarama ypaıcamTüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Şu virüsün icabına bak.
kaspersky programı ile tarama yapıyorum su anTüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Şu virüsün icabına bak.
tm şimdi tarama ypaıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaspersky programı ile tarama yapıyorum su an
şimdi napıcam ben temizle dedimtm şimdi tarama ypaıcam
Virüs cıktı su an temizleyeme calısıyor program
tm şimdi tarama ypaıcam
Alıntıyı görüntüle
Virüs cıktı su an temizleyeme calısıyor program
şimdi napıcam ben temizle dedim
tamam temizliyor su anO butona basıcaksın temizlenip yeniden başlatıcak.
Simdi açıldı bilgisayarım simdi bidhaa mi tarama yapiyim napicamO butona basıcaksın temizlenip yeniden başlatıcak.
Temizlendi galiba opera açılmadı çünküSimdi açıldı bilgisayarım simdi bidhaa mi tarama yapiyim napicam
adwcleaner veya malwarebytes indirip ayarlardan rootkit açıp taratın bir de bir şey bulamaz ise sıkıntı yokturSimdi açıldı bilgisayarım simdi bidhaa mi tarama yapiyim napicam
Temizlendi galiba opera açılmadı çünkü