Neler Yeni

Bilgisayarımda virüs mü var?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
abdulkadir bayram
Beyler görev yöneticisinde böyle bir uzantı buldum ve internette arattığımda bunun normal bir şey olduğunu fakat bazı virüslerin kendisini bu şekilde tanıttığını okudum özellikle windows c veya system 32 de duruyorsa. Ve system 32 de duruyor. Ekte bıraktım. Görev yöneticisinde gözüken ismi de çok şüpheli zaten. "This utility controls some keyboard functions like cpslock or nmlock" yazıyor. İnandırmaya çalışıyor gibi.

Ekler

• 20250121_214527.jpg
    20250121_214527.jpg
    1.6 MB · Hit: 21

Buğrahan Mert

80+ Silver
Beyler görev yöneticisinde böyle bir uzantı buldum ve internette arattığımda bunun normal bir şey olduğunu fakat bazı virüslerin kendisini bu şekilde tanıttığını okudum özellikle windows c veya system 32 de duruyorsa. Ve system 32 de duruyor. Ekte bıraktım. Görev yöneticisinde gözüken ismi de çok şüpheli zaten. "This utility controls some keyboard functions like cpslock or nmlock" yazıyor. İnandırmaya çalışıyor gibi.
Kapat bi klavye kısayollarını dene olmazsa virüs yoktu hala oluyorsa silmeye bak

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapat bi klavye kısayollarını dene olmazsa virüs yoktu hala oluyorsa silmeye bak
Nası sileceğim ki ben bugün bundan habersiz olarak format atmaya calismistim ama biosta uefi usbm gozukmuyordu bunla alakali olabilirmi

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom