bilgisayarımda virüs testi yapınca değişik bir kaç program görüyorum

emir1515

80+
Reaksiyon skoru
55
Herkese selam windows defender ile virüs testi yaptığım zaman koruma geçmişi sekmesinde behavior execution, trojan win32 hacktool vb yazılımlar çıkıyor karşıma ben de virüs olduğundan şüpheleniyorum ama virüs testi yaptığımda cihazınızda virüs yok olarak gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim

Herkese selam windows defender ile virüs testi yaptığım zaman koruma geçmişi sekmesinde behavior execution, trojan win32 hacktool vb yazılımlar çıkıyor karşıma ben de virüs olduğundan şüpheleniyorum ama virüs testi yaptığımda cihazınızda virüs yok olarak gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim
Önce kaspersky ile tarama yap ardından Kaspersky'i silip Malwarebytes ile tarama yap sil virüsleri.

Önce kaspersky ile tarama yap ardından Kaspersky'i silip Malwarebytes ile tarama yap sil virüsleri.
o dosyalar virüs değil mi? ve bilgisayara direkt olarak reset atsam daha iyi olmaz mı ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki kaspersky'ı neden silip diğer uygulama ile tarama yapmam gerekiyor bu konu hakkında pek bir bilgim yok da

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,145
Üyeler
195,550
Son üye
qwertyz
Geri