Neler Yeni

Bilgisayarımdaki hangi ram daha iyi?

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
efe araci
hocam keşke erken farketseydiniz iade ederdiniz. Hocam 2 side aynı marka cl ve mhz değerleri aynı ise pek sorun yaratacağını düşünmüyorum. ve sanırım 2. attığınız daha iyi.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam keşke erken farketseydiniz iade ederdiniz. Hocam 2 side aynı marka cl ve mhz değerleri aynı ise pek sorun yaratacağını düşünmüyorum. ve sanırım 2. attığınız daha iyi.
mhz değerleri aynı fakat biri cl36 biri cl48.

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
efe araci

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sefer
Distum üsttekj cl48 alttaki cl36 gecikme değerine sahip. Çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Kullanırken bir sorun olmadıysa devam et kullanmaya.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman problem yaratma riski olabilir. cl36 olandan 1 adet daha alıp yanına takarsanız sorunsuz kullanabilirsiniz.
şuan para yok bir klavye bile alamıyorum :) bakalım ileride değiştiririm belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Distum üsttekj cl48 alttaki cl36 gecikme değerine sahip. Çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Kullanırken bir sorun olmadıysa devam et kullanmaya.
sorun olmadı fakat valorant a girip çıktıktan sonra pc kapanmıyor bu bazı oyunlardada oluyor ama mesela cs oynayıp çıktıktan sonra bir sorun olmuyor. ve hangi ram daha iyi sizce?

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
efe araci

sorun olmadı fakat valorant a girip çıktıktan sonra pc kapanmıyor bu bazı oyunlardada oluyor ama mesela cs oynayıp çıktıktan sonra bir sorun olmuyor. ve hangi ram daha iyi sizce?
sadece valoda oluyorsa klasik riot games diyip geçmek mantıklı ve sorunu çözmelerini beklemek tabi :)

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sefer

Dostum demekkj biraz uyumsuz çalışıyorlar. Tavsiyem sana alttaki olandan bulabilirsen o daha hızlı ram. Bulmazsan üstteki de olur ama aynı cl degeri olmasına dikkat et alırken yine soylemiş olayim.

Top Bottom