federalper
80+ Silver
Ekte bıraktığım ses nerden geliyor olabilir?
muhtemelen rulman ama daha çok plastik sesi geliyorFanlardan
Yarın kasayı söküp fanları tek tek kontrol edeceğim. Ses fandan geliyorsa nasıl çözebilirim yağlasam geçer mi ?muhtemelen rulman ama daha çok plastik sesi geliyor
olabilir rulmanları yağlamak çözebilir. Ama uygun yağ önemli ,kısa vadede çözüp tamamen bozulmasına neden olabilir yanlış yağYarın kasayı söküp fanları tek tek kontrol edeceğim. Ses fandan geliyorsa nasıl çözebilirim yağlasam geçer mi ?
Sadece yüksek hızlarda ses geliyor olabilir. Sırayla soketleri çıkarsa daha sağlıklı gibibilgisayarındaki fanları tek tek parmağanla nazikçe durdurup hangi fandan geldiğini öğrenebilirsin.
Geçen gün egzoz fanlarından ses geliyordu uygun yağ ile yağladım ilk günkü gibi oldu bundan öyle bir ses çıkmadığı için foruma danışmak istedim.olabilir rulmanları yağlamak çözebilir. Ama uygun yağ önemli ,kısa vadede çözüp tamamen bozulmasına neden olabilir yanlış yağ
rulmanda boşluk varsa yalpalıyor olabilir ona bakınGeçen gün egzoz fanlarından ses geliyordu uygun yağ ile yağladım ilk günkü gibi oldu bundan öyle bir ses çıkmadığı için foruma danışmak istedim.