msi pro A620M-Eanakart nedir?
RAM hatası veriyor. çıkarıp pinleri silgi ile temizleyin, slotu da temizleyebiliyorsanız temizleyin; geri takıp tekrar deneyinmsi pro A620M-E
Teşekkürler deneyeceğimRAM hatası veriyor. çıkarıp pinleri silgi ile temizleyin, slotu da temizliyebiliyorsanız temizleyin; geri takıp tekrar deneyin
reis ekran gelmiyor ama o ışık yanınca bende kasanın tuşundan aç kapa yapıyorum ve düzeliyor ekran açılıyorekran kartı(vga) ışığı yakıyor anakart ileşime girereken hata veriyor sanırım
bir çok sebepten olabilir ekran kartını tak çıkar istersenreis ekran gelmiyor ama o ışık yanınca bende kasanın tuşundan aç kapa yapıyorum ve düzeliyor ekran açılıyor
önceden yapmıştım ama devam ediyor neden anlamıyorum güç kaynağı mı yetersiz acababir çok sebepten olabilir ekran kartını tak çıkar istersen
kestirmesi zor açılışta güç kaynağı voltajı ayarlayamıyor olabilir anakart/ekrankartı hatta işlemci de bile sorun olabilirönceden yapmıştım ama devam ediyor neden anlamıyorum güç kaynağı mı yetersiz acaba
servise götürsem yaparlar mı itopyadan almıştımkestirmesi zor açılışta güç kaynağı voltajı ayarlayamıyor olabilir anakart/ekrankartı hatta işlemci de bile sorun olabilir
birde ekran kartının ve anakartın pinlerini temizleyebilirsin
garantisi varsa şutla direktservise götürsem yaparlar mı itopyadan almıştım