Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
- Reaksiyon skoru
- 16,039
Ben ayaklandırmadım. Hazır ayaklanmıştı ben de estirdimKonuyu niye şimdi ayaklan dır dın la![]()
Ben ayaklandırmadım. Hazır ayaklanmıştı ben de estirdimKonuyu niye şimdi ayaklan dır dın la![]()
hocam 25 30k arasına vatandaki 0 sistemleri gördük millet kafayı yemiş bunu gördükten sonra benim yadigar yan sistemi ilana bırakayım bari ultra lüx özel seri ekran kartını falan kendim boyadım elimle tek tek topladım hatta ekran kartı için 35 dk yol yürüyüp çift aktarma gittim geldim bi 300k eder herhalde100 bin lira bir 3060 sistem etmez edemez max ederi 20k hatta o bile olmayabilir
Harbiden 25 bin civarına 4060 sistemler varhocam 25 30k arasına vatandaki 0 sistemleri gördük millet kafayı yemiş bunu gördükten sonra benim yadigar yan sistemi ilana bırakayım bari ultra lüx özel seri ekran kartını falan kendim boyadım elimle tek tek topladım hatta ekran kartı için 35 dk yol yürüyüp çift aktarma gittim geldim bi 300k eder herhalde
İmzadaki sistemi 26k ya topladım hocamGüzel yorumun için teşekkürler dediğin fiyata topladığın halde ilandaki numaramdan bana ulaş hediye olarak alacağım