Neler Yeni

Bilgisayarımı belli bir süre kullandıktan sonra wifi'yi görmüyor.

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
Bilgisayarımı açtıktan sonra bir süre wifi açık bir şekilde kullanabiliyorum ancak aniden internet gidiyor ve wifi simgesine tıkladığımda wifi ağı bulunamadı diyor bende windowsun sorun gider kısmından sorunları bulup çözmesini sağlıyorum ancak windows direk olarak wifi ayarlarını sıfırlıyor ve pcyi yeniden başlatıyorum bunu yapınca internet geliyor ancak bunu günde 3-4 kere yapıyorum ve bazen çok önemli anlarda internet gidebiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
Hocam benim size önerdiğim yöntemi de deneyin. Benzer sorunları ben de yaşıyordum durduk yere wifiden atma hatta durdum yere wifi kısmında kullanılamaz yazıp wifi görmüyordu yaptıktan sonra böyle sorunlarla karşılaşmadım hiç
Onu yaptım.

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
Asus marka laptop mu kulanıyorsunuz? Bende böyle bir sorun var, yazılanların çogunu denedim, hatta youtube'ta asus wifi problemi diye videolar var, hepsini denedim. Geçici çözüm oluyordu hepsi, 3 gün sonra yine wifi çalışmıyordu. Formatladım sıfır sıkıntı :D
Aynen asus marka bir laptop kullanıyorum. Asus bu konularda çok sinir bozucu çok saçma sorunlar alıyorum ryzen7 3750h gtx 1660ti ile çoğu oyunda 100fps üstü alamıyorum (en düşük ayarlarda)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşe yaradı mı sizde?
Şuan olmadı ama bilgisayarı yeni açtığımdan bilemiyorum bi süre geçtikten sonra olursa dediğim gibi buraya yazarım.

Wi-fi driverini DDU ile kaldırıp üreticinin sitesinde model numarası girerek en güncel sürücüyü indirin. BIOS'unuz güncel değilse guncelleyin.
Yaptığım şeylere rağmen olmazsa deneyeceğim. Teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Asus marka laptop mu kulanıyorsunuz? Bende böyle bir sorun var, yazılanların çogunu denedim, hatta youtube'ta asus wifi problemi diye videolar var, hepsini denedim. Geçici çözüm oluyordu hepsi, 3 gün sonra yine wifi çalışmıyordu. Formatladım sıfır sıkıntı :D
Hocam format çözüm olmadı bende. Sırf bu sorun için pc yi formatlamadım tabii ki ama formatlamadan önce de vardı daha sonra formatladıktan sonra da yaşamaya devam ettim söylediğim işlemi yaptıktan sonra bu tarz bir sorun yaşamadım henüz. Benim laptopumda asus

Darfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oguz Deniz
bu video'ya bir bakın ama bence format atmadan geçmeyecek o.

Hocam format çözüm olmadı bende. Sırf bu sorun için pc yi formatlamadım tabii ki ama formatlamadan önce de vardı daha sonra formatladıktan sonra da yaşamaya devam ettim söylediğim işlemi yaptıktan sonra bu tarz bir sorun yaşamadım henüz. Benim laptopumda asus
Ya aslında mantık eski sürücülerin geri yüklenmesi bence formattaki . O yüzden sıkıntısız ilk gündeki gibi çalışıyor diye düşünüyorum. Kendimiz sadece baglantı sürücülerini yükleyince tam çözmüyor. Bende Asus Rog GL502 var, formatla geçti, format atmadan baya denemelerim oldu ama maalesef geçmemişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
bu video'ya bir bakın ama bence format atmadan geçmeyecek o.

Ya aslında mantık eski sürücülerin geri yüklenmesi bence formattaki . O yüzden sıkıntısız ilk gündeki gibi çalışıyor diye düşünüyorum. Kendimiz sadece baglantı sürücülerini yükleyince tam çözmüyor. Bende Asus Rog GL502 var, formatla geçti, format atmadan baya denemelerim oldu ama maalesef geçmemişti.
İlginç bir şekilde ben formattan sonra da sorunu yaşamaya devam ettim. Format atma sebebim bu konu değildi tabii ki.

Arkadaşa söylediğim bağdaştırıcı sıfırlama olayından sonra yaşamadım henüz böyle bir şey o yüzden kendisine de o yöntemi önerdim

Belkide Windows update ile yüklenen wifi driver'ının o sürümünde mi sorun vardı artık bilemiyorum

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
@ichbinstolz @RTX3070 @Darfa dediklerinizi yaptım ancak hala düzelmedi.
Dün sistemi problem olmayan bir tarihe geri yükledim ancak problem hala var.

Wi-fi driverini DDU ile kaldırıp üreticinin sitesinde model numarası girerek en güncel sürücüyü indirin. BIOS'unuz güncel değilse guncelleyin.
ddu ile wifi driverını nasıl kaldıracağım ddu da sadece ekran kartı ve ses kartları sıfırlanıyor galiba veya ben bulamadım.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
ilkay çam
ddu yani display driver uninstaller programi ekran kartı driverini silmek için kullanılır. yani wifi driveri ile alakasu yok

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
Fatih
ddu yani display driver uninstaller programi ekran kartı driverini silmek için kullanılır. yani wifi driveri ile alakasu yok
Pardon, uykulu anima denk gelmiş. Güvenli modda da kaldırılabilir. Update kapatilarak da kaldirilabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bendede aynı sorun vardı yeni wifi adaptör taktım düzeldi

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
Bu arada şunu farkettim bilgisayar sadece yüksek performans gerektiren bir şey olunca internette problem çıkartıyor.
Örneğin Rocket Leauge oynuyorudm oyunun lobisinde internet gitmyior ancak oyunda maça girerken veya maç esnasında aniden gidiyor veya başka oyunlarda performans gereken yerlerde oluyor. @RTX3070 güç tüketimi ile ilgili bir ayar göstermişti galiba onun gibi başka bir ayar var ama bulamadım.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu arada şunu farkettim bilgisayar sadece yüksek performans gerektiren bir şey olunca internette problem çıkartıyor.
Örneğin Rocket Leauge oynuyorudm oyunun lobisinde internet gitmyior ancak oyunda maça girerken veya maç esnasında aniden gidiyor veya başka oyunlarda performans gereken yerlerde oluyor. @RTX3070 güç tüketimi ile ilgili bir ayar göstermişti galiba onun gibi başka bir ayar var ama bulamadım.
Sürücüyü yeniden kurmak denenebilir.

Sonrasında da ürünün websitesinden sürücüleri yeniden indirin.

Darfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oguz Deniz
Çözersen nasıl çözdügünü de yaz sana zahmet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,078
Üyeler
163,429
Son üye
CJ ALEMDAR
Top Bottom