Windowsu e ye kurmuşsun . En başta format ekranından disklere "SİL" de ve kurulum yapmadan HDD'yi kasadan veya laptoptan çıkar.Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarıma format attım sadece C: diski silinmiş E diski olduğu gibi duruyor içindekileri nasıl silerim? Silmeye çalışınca TrustedInstaller izin vermelidir diyor.
Format ekranına geldiğin zaman disk bölümünden, iki diski de silip birleştir öncelikle sonra diski ayırmak istiyorsan ayır, windowsu kurmak istediğin bölümü seç. Yüksek ihtimal sonra düzelirAlıntıyı görüntülewindows iki diskde de var
onu yapacaktım zaten fakat windows 10 un kendi ayarlarında olan bilgisayarı sıfırladan yaptım o ekran gelmedi yaniFormat ekranına geldiğin zaman disk bölümünden, iki diski de silip birleştir öncelikle sonra diski ayırmak istiyorsan ayır, windowsu kurmak istediğin bölümü seç. Yüksek ihtimal sonra düzelir
Flashla atarsan sorunun kalkar ortadanonu yapacaktım zaten fakat windows 10 un kendi ayarlarında olan bilgisayarı sıfırladan yaptım o ekran gelmedi yani
Bir arkadaşından falan ödünç alıp atmalısın, belki daha kolay bir yöntemi vardır.flash belleğimde vardı normalde hep öyle atıyordum fakat kaybettim onu