akrabasının yoktur benceBu Apu bir sistem o yüzden ekran kartı yok. Çok saçma konuşmuş akrabanız.
Her malın bir alıcısı vardır.
Hayır birisi cl 15 birisi cl16 oyüzden ikiside cl 16 değerinde çalışısyor ve ben OC yaptım bios üzerinden ikiside sabit 3200mhz de çalısıyor yadaRamler farklı farklı sıkıntı çıkarirmi
Malesef tek tek satamam bi anda satmak istiyorumbenim 8 gb rame ihtiyacım var
Şuan işlemcinin fiyati 4000 tlSelamlar uzun aradan sonra tekrardan aranızdayım bilgisayarımı satıyorum letgo ve sahibindende ilana koydum ve bizim bir akraba bilgisayarcı var onada bi uğradım bana dediki koydugun fiyat cok iyi yalnız sistemde ekran kartı ve ssd olmadıgı sürece satılmaz dedi doğrumu demiş
SİSTEM
-Ryzen 3 3200g apu
-B450M S2H
-Balistix cl15 8gb ram
-hyperx fury cl16 8gb ram
-500gb hdd
-hadron psu 500w
düşünceleriniz neler fiyatı 3000 e koydum cok ucuza koyduğumu düşünüyorum
eğer almak istersenizde yazabilirsiniz
Ne link atabilirmisin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi yanlıslık vardır onda
Ustaaa bune yaaAMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.640,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu doğru benceUstaaa bune yaa
5600G 3.5K iken bu islemciyi 4 k ya kimse almaz merak etmeyin. Stokta az kalınca bu sekil fiyat arttırıyorlar. Sizin sisteminiz için 3k iyi fiyat, gecen günlerde bi arkadaş 3200G sistemi 2.5 K ya almıştı. Kafanız rahat olsun sisteminizin ederi 3kUstaaa bune yaa
Bi kuşkuya kapıldım valla ucuza mı veriyorum diye ya nolursa olsun yine kar ediyorum amacım o değil zaten para lazım oyüzden ha 3 ha 4 farketmez5600G 3.5K iken bu islemciyi 4 k ya kimse almaz merak etmeyin. Stokta az kalınca bu sekil fiyat arttırıyorlar. Sizin sisteminiz için 3k iyi fiyat, gecen günlerde bi arkadaş 3200G sistemi 2.5 K ya almıştı. Kafanız rahat olsun sisteminizin ederi 3k