zihnebendar
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın bilgilerini aşağıda paylaşıyorum ayrıca ilana yazdığım şekilde yazacağım. Ne kadara satmalıyım 7000tl teklif yapan da var fakat 10000'e ilan açmıştım.
Modern oyunlarda orta seviyede performans ve ev/office işleri için kullanılabilir.
Bileşenler:
İşlemci: Intel i3-9100F (4C/4T, 3.6–4.2GHz)
Anakart: MSI H310M PRO-VD PLUS
Ekran Kartı: RX 570 8GB Armor
RAM: 16 GB ADATA XPG DDR4 3200MHz (2x8GB)
Depolama: 1TB HDD
Temiz ve düzgün bir şekilde muhafaza ettim düzenli olarak termal macun değişimi ve tozunu aldım bakımlarını yaptım.
Bilgisayarımda oynadığım oyunlar; Rainbow six Siege, Counter Strike 2, Dead by Daylight, Dota 2, Rust, Battlefield 1 ve bir çok oyun her hangi bir sıkıntı yaşamadım.
İş kısmında kullandığım programlar; Adobe Photoshop ve İllustrator ayrıca Corel programlarını da sorun yaşamadan kullandım.
Modern oyunlarda orta seviyede performans ve ev/office işleri için kullanılabilir.
Bileşenler:
İşlemci: Intel i3-9100F (4C/4T, 3.6–4.2GHz)
Anakart: MSI H310M PRO-VD PLUS
Ekran Kartı: RX 570 8GB Armor
RAM: 16 GB ADATA XPG DDR4 3200MHz (2x8GB)
Depolama: 1TB HDD
Temiz ve düzgün bir şekilde muhafaza ettim düzenli olarak termal macun değişimi ve tozunu aldım bakımlarını yaptım.
Bilgisayarımda oynadığım oyunlar; Rainbow six Siege, Counter Strike 2, Dead by Daylight, Dota 2, Rust, Battlefield 1 ve bir çok oyun her hangi bir sıkıntı yaşamadım.
İş kısmında kullandığım programlar; Adobe Photoshop ve İllustrator ayrıca Corel programlarını da sorun yaşamadan kullandım.