Neler Yeni

Bilgisayarımı nerede satabilirim ve ne kadar eder?

FierroN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berat Kamber
Arkadaşlar yksye hazırlanmak istiyorum ama bildiğiniz pc engel oluyor odak veremiyorum.Pcyi satıp bir tablet alıp doğru düzgün çalışıp bi yeri kazandıktan sonra tekrar almayı düşünüyorum pc bi fiyat çıkarırsanız sevinirim bana

Donanım:
Samsung Odyssey g3 165HZ

GSKILL 16GB (2x8GB) 3200MHZ​

Kioxia 500GB ssd
Intel Core i3 10100F​

COUGAR MX410 Kasa​

ASUS PRIME H510M-D Anakart​

GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB Ekran kartı​

FierroN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berat Kamber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
sahibinden, letgo ya koyabililrsin. Ama bizim halk seni uğraştıracaktır. Oralardan da benzer sistemlerin fiyatlarını incele ona göre bir fiyat biç.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
hocam daha 0 bilgisisayar 9 k çok az değilmi zaten monütörü alalı 2 ay oldu 4 kya aldım onuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem ekran kartı kendi başına 8 k şuanda
ekran kartın ikinci el durumunda şuan ama. Monitörsüz 12k gider gibi. Düşersin pazarlık payıyla. Çok acil ihtiyacın varsa 10kya kasayı ver. Moniti ayrı sat.

FierroN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berat Kamber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartın ikinci el durumunda şuan ama. Monitörsüz 12k gider gibi. Düşersin pazarlık payıyla. Çok acil ihtiyacın varsa 10kya kasayı ver. Moniti ayrı sat.
hepsinin garantisi sürüyor hocam haklısınız ama ekran kartı 2.el durumda

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Arkadaşlar yksye hazırlanmak istiyorum ama bildiğiniz pc engel oluyor odak veremiyorum.Pcyi satıp bir tablet alıp doğru düzgün çalışıp bi yeri kazandıktan sonra tekrar almayı düşünüyorum pc bi fiyat çıkarırsanız sevinirim bana

Donanım:
Samsung Odyssey g3 165HZ

Kioxia 500GB ssd​

Intel Core i3 10100F​

COUGAR MX410 Kasa​

7-8k eder

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
hocam daha 0 bilgisisayar 9 k çok az değilmi zaten monütörü alalı 2 ay oldu 4 kya aldım onuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem ekran kartı kendi başına 8 k şuanda
Ekran kartımı 8k herseyini sıfırına bakmak mantıklı değil 1000 serisi kart nasıl 8k olsun kaç yılık kartlar o paraya üst seviyede ekran kartları bile bulabiliyorsun

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız

Donanım:
Samsung Odyssey g3 165HZ

Kioxia 500GB ssd​

Intel Core i3 10100F​

COUGAR MX410 Kasa​

Bir öğretmen olarak söylüyorum. Kendine hâkim olman senin elinde. Satarsan pişman olursun. Bunun yerine planlama yap. Planlı hareket et. Haftanın belirli günlerinde birkaç saat sosyal aktivite açısından kendine zama. Ayir. Mesela 6 gün çalış Pazar günü sadece konu tekrarı veya deneme çöz sonra aç PC takıl ödül ver kendine. Böylelikle daha çok motive olursun. Diğer şekil kendine hâkim olmazsan satsan da fayda etmez gider internet kafede oynarsın. Ben yıllarca bunu tecrübe ettim. Bu sene kpss de 785. Oldum inşallah atanıyorum. Yeri geldi film izledim yeri geldi oyun oynadım. İnternete takıldım. Her şey tamamen senin elinde. 😊🙏

Top Bottom