Merhabalar, benim kısa bir sorum var şimdi ben 2019 da topladığım PC me trendyol üzerinden bir OEM key alıp windows kurmuştum. Bilgisayarıma şuanda format atmayı düşünüyorum format attıktan sonra yeni bir OEM key mi isteyecek ?
bende bazen istiyordu bazen istemiyordu oem keyler ucuz zatenMerhabalar, benim kısa bir sorum var şimdi ben 2019 da topladığım PC me trendyol üzerinden bir OEM key alıp windows kurmuştum. Bilgisayarıma şuanda format atmayı düşünüyorum format attıktan sonra yeni bir OEM key mi isteyecek ?
viruslü olduğunu duymuştumKm spico varken hiç gerek duymadım şahsen
keyi bulup kopyalayın ne olur ne olmaz internette nasıl yapılıcağı vardı ben öyle yapmıştımMerhabalar, benim kısa bir sorum var şimdi ben 2019 da topladığım PC me trendyol üzerinden bir OEM key alıp windows kurmuştum. Bilgisayarıma şuanda format atmayı düşünüyorum format attıktan sonra yeni bir OEM key mi isteyecek ?
En az 50 kere yapmışımdır. işinizi bildikten sonra direkt virüs indirseniz bile zararlı olmuyo yanibende bazen istiyordu bazen istemiyordu oem keyler ucuz zaten
viruslü olduğunu duymuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
keyi bulup kopyalayın ne olur ne olmaz internette nasıl yapılıcağı vardı ben öyle yapmıştım
kms pico kullanmayınKm spico varken hiç gerek duymadım şahsen
Herhangi bir video linki atabilir misiniz ? ben maalesef bulamadım.bende bazen istiyordu bazen istemiyordu oem keyler ucuz zaten
viruslü olduğunu duymuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
keyi bulup kopyalayın ne olur ne olmaz internette nasıl yapılıcağı vardı ben öyle yapmıştım
virüs varken niye uğraşalım demiKm spico varken hiç gerek duymadım şahsen
Hayır gerekmez kanka ben baya bir format attım hiçbir sıkıntı olmadıMerhabalar, benim kısa bir sorum var şimdi ben 2019 da topladığım PC me trendyol üzerinden bir OEM key alıp windows kurmuştum. Bilgisayarıma şuanda format atmayı düşünüyorum format attıktan sonra yeni bir OEM key mi isteyecek ?
allah allah bende neden windows KMS.exe diye bir şeyi trojan diye buluyor her gün o zaman?En az 50 kere yapmışımdır. işinizi bildikten sonra direkt virüs indirseniz bile zararlı olmuyo yani
Windows brleş kullanmana izin verirmi sence göz göre göreallah allah bende neden windows KMS.exe diye bir şeyi trojan diye buluyor her gün o zaman?
ben yapmamıştım aslında format atacaktımda babam sağolsun sağlam yapalım diye bilgisayarcıya götürdü kmspico yükledi adam ben napabilirim formatlama imkanımda yokWindows brleş kullanmana izin verirmi sence göz göre göre
trojan dediğin şey bir kere bellek temizleyici bilip bilmeden sağdan soldan öğrendiklerinizle boş boş yazmayın (!)allah allah bende neden windows KMS.exe diye bir şeyi trojan diye buluyor her gün o zaman?