Bilgisayarimı temizledim ve açılmıyor

Reaksiyon skoru
5
Merhaba bugün bilgisayarimı detayli şekilde temizledim cpu termal macun yenilemesi yaptım her zaman yaptığım şekilde bir sorun yoktu ama açıldığında windows logosu degişık bir tonda acildı zor bela biosa girebildim ve rengi de normalde siyah beyaz olmasi gerekirken ekledigim sekilde acaba sorun ne olabilir?

Ekler

• 17511405980856015298444574634622.webp
    17511405980856015298444574634622.webp
    365 KB · Hit: 41
ikisini de yaptim hocam ramler gozukuyor biosta ekran kartinin duzgun takili olup olmadigini gorebilicegim bir yer var mi ekran karti sekmesini bulamadim
Ekran kartının takılı olmasını kontrol edicek bir şey yok klips cıt ettiğinde takılı oluyor zaten de ekran ksrtıyla alakalı değildir yüksek ihtimalle. Bios pilini çıkarıp bekleyip takmayı deneyebilirsiniz belki işe yarar.

Ekran kartının takılı olmasını kontrol edicek bir şey yok klips cıt ettiğinde takılı oluyor zaten de ekran ksrtıyla alakalı değildir yüksek ihtimalle. Bios pilini çıkarıp bekleyip takmayı deneyebilirsiniz belki işe yarar.
yaptim ancak bir sonuc alamadim windows dosyalari bozulmus uyarisi aldim simdi bir sekilde sorun windowsdan mi kaynakli acaba yoksa her hangi bir parcanin sorunu bunu tetikliyor olabilir mi

Geri