Bilgisayarımı yeni aldım "reboot and select proper Boot device" hatası

Ben 2 sene önce falan usb'ye win10 indirmiştim. Tekrar onu yüklesem daha sonra güncellemelerle yeni win10 sürümüne güncelleyebilirim değil mi? En güncelini tekrar indirmeme gerek yok?
Bunu tavsiye etmem. Yenisini indirmeniz, direkt yeni sürümü kurmanız daha iyi. Zaten güncelleme dosyaları bir windows dosyasından daha fazla yer kaplıyor. :) Onları indirene kadar yeni Windows indirmeniz daha faydalı.

Bunu tavsiye etmem. Yenisini indirmeniz, direkt yeni sürümü kurmanız daha iyi. Zaten güncelleme dosyaları bir windows dosyasından daha fazla yer kaplıyor. :) Onları indirene kadar yeni Windows indirmeniz daha faydalı.
Doğru diyorsunuz, o zaman son sürümü indirmek en sağlıklısı olacak. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim sorunu şimdi çözmeye başlıyorum. Teşekkürler herkese.
Windows'u sen indirip flash diske yükleyeceksin. Forum da format atma detaylı bir şekilde anlatılmış.
8 GB bir usb bellek bulun.

Yukarıda verdiğim siteye gidin. Aşağıda "aracı şimdi indirin" yazan yere tıklayın. İnen programı çalıştırın. Başka bir bilgisayar için Windows kurulumunu tercih ederek usb belleğinizi seçin ve ilerleyin. Kalan her şeyi kendi yapacaktır.
Windows 10 rufus program indiriniz usb ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,769
Üyeler
192,496
Son üye
Celalcan
Geri