Neler Yeni

Bilgisayarımın Ekranının Yarısı Bozuk Görünüyor

Bur4kkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Fırat
Merhaba beyler öncelikle sorun şu şekilde başladı bilgisayarımı 3 4 ay önce sorunsuz kullanıyordum depremden dolayı Ankaraya eğitim için gittim.Geldiğimde pcyi kurduğumda ekran yarısı bozuk bir şekilde zorla açıldı önceden beri pcde geç start alma vardı zaten uzay montaj kullanıyorum start verdikten sonra fanlar 2 3 tekrar yapıp oyle açılıyordu bugun ilk açıldığında baya zorladı Şuan driveri silip tekrar kurdum sorun hala devam ediyor monitorde bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum harddiskim eski onuda cıkarıp denedim devam ediyor sorun neyden kaynaklı olabilir nasıl çözerim satmayı düşünüyorum bilgisayarı nr kadar masraf çıkartır(ekran kartım rx480 msi)
CFF767D2-DF80-4D9F-AC85-0E3BA7F6CA11.jpeg

Can...

80+ Platinum
Merhaba beyler öncelikle sorun şu şekilde başladı bilgisayarımı 3 4 ay önce sorunsuz kullanıyordum depremden dolayı Ankaraya eğitim için gittim.Geldiğimde pcyi kurduğumda ekran yarısı bozuk bir şekilde zorla açıldı önceden beri pcde geç start alma vardı zaten uzay montaj kullanıyorum start verdikten sonra fanlar 2 3 tekrar yapıp oyle açılıyordu bugun ilk açıldığında baya zorladı Şuan driveri silip tekrar kurdum sorun hala devam ediyor monitorde bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum harddiskim eski onuda cıkarıp denedim devam ediyor sorun neyden kaynaklı olabilir nasıl çözerim satmayı düşünüyorum bilgisayarı nr kadar masraf çıkartır(ekran kartım rx480 msi)Alıntıyı görüntüle
belki ekran kartı cortlamış olabilir ramler sorunlu olabilir bi ihtimal ama bunu genelde ekran kartı yapar diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba beyler öncelikle sorun şu şekilde başladı bilgisayarımı 3 4 ay önce sorunsuz kullanıyordum depremden dolayı Ankaraya eğitim için gittim.Geldiğimde pcyi kurduğumda ekran yarısı bozuk bir şekilde zorla açıldı önceden beri pcde geç start alma vardı zaten uzay montaj kullanıyorum start verdikten sonra fanlar 2 3 tekrar yapıp oyle açılıyordu bugun ilk açıldığında baya zorladı Şuan driveri silip tekrar kurdum sorun hala devam ediyor monitorde bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum harddiskim eski onuda cıkarıp denedim devam ediyor sorun neyden kaynaklı olabilir nasıl çözerim satmayı düşünüyorum bilgisayarı nr kadar masraf çıkartır(ekran kartım rx480 msi)Alıntıyı görüntüle
çünkü benim ekran kartı da böyle olmuştu vram bozulmuştu

ama belki depolamada olabilir sökünce de devam ediyor mu böyle

Bur4kkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hem harddiski soktum hem ssd devam ediyor ramlari kontrol etmedim ekran kartınıda sorunsuz kutuladım kaldırdım ondan olurmu ki

belki ekran kartı cortlamış olabilir ramler sorunlu olabilir bi ihtimal ama bunu genelde ekran kartı yapar diye biliyorum

çünkü benim ekran kartı da böyle olmuştu vram bozulmuştu

ama belki depolamada olabilir sökünce de devam ediyor mu böyle
Ramden dediğin ekran kartı vrami mi yoksa pcnin ramlar mi

Can...

80+ Platinum
Evet hem harddiski soktum hem ssd devam ediyor ramlari kontrol etmedim ekran kartınıda sorunsuz kutuladım kaldırdım ondan olurmu ki

yok normal ram ler

ekran kartı arızası büyük ihtimalle ya zaten yaşlı kart

ekran kartını başka pc de denersin hocam

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
geçmiş olsun

Bur4kkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok normal ram ler

ekran kartı arızası büyük ihtimalle ya zaten yaşlı kart

ekran kartını başka pc de denersin hocam
Başka bir tane ram taktım ama sorun devam ediyor anlamadığım onceden sorunsuz kullanıyordum kaldırmadan oncede sorunsuz kullandım ekran kartını arızası nedir kartın ne olabilir açtığımda watmann ayarları sıfırlandı diyordu bunu oncedende alıyodum mesajı pc elektirk kesilince kapandığında sorunu nedirki

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Başka bir tane ram taktım ama sorun devam ediyor anlamadığım onceden sorunsuz kullanıyordum kaldırmadan oncede sorunsuz kullandım ekran kartını arızası nedir kartın ne olabilir açtığımda watmann ayarları sıfırlandı diyordu bunu oncedende alıyodum mesajı pc elektirk kesilince kapandığında sorunu nedirki
Hocam kartı fırınlayabilirsiniz isterseniz ben de sürekli kapanıp açılıyordu kart fırınladım düzeldi fakat garanti veremem. 200 derece fırında 8 dakika beklettim.

Youtube üzerinde videolar mevcut

Can...

80+ Platinum
Hocam kartı fırınlayabilirsiniz isterseniz ben de sürekli kapanıp açılıyordu kart fırınladım düzeldi fakat garanti veremem. 200 derece fırında 8 dakika beklettim.

Youtube üzerinde videolar mevcut
karttan emin olmak lazım hocam önceomu acaba diye ama geriye bir şey kalmadı ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,292
Üyeler
163,139
Son üye
Cankaut
Top Bottom