Neler Yeni

bilgisayarımın hangi bileşenleri yükseltmeliyim?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
dediğin komutları çalıştırdım sonuncusunu yüklüyor %62de ondan sonra bir şey yapmam ya da karşılaşmam gerekiyor mu
Hocam çerezleri temizle windowsta temp %temp% prefetch klasörlerini gereksiz hizmetleri kapat dediğim gibi sunucu vs. Çok fazla crackli uygulama kullanmıyorsan defender ı kapat co pilot u kapat web experience kaldırabilirsin eğer haberlere vs bakmıyorsan. Defender core isolation çekirdek izolasyonunu kapatabilirsin win 10 ile win 11 in en büyük performans farkını yaratanlardan bi ayar bu. Tavsiyelerim bunlar ha 2 günde bir de shift tuşuna basarak bilgisayarını kapat sistemin bunlardan sonra rahatlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çerezleri temizle windowsta temp %temp% prefetch klasörlerini gereksiz hizmetleri kapat dediğim gibi sunucu vs. Çok fazla crackli uygulama kullanmıyorsan defender ı kapat co pilot u kapat web experience kaldırabilirsin eğer haberlere vs bakmıyorsan. Defender core isolation çekirdek izolasyonunu kapatabilirsin win 10 ile win 11 in en büyük performans farkını yaratanlardan bi ayar bu. Tavsiyelerim bunlar ha 2 günde bir de shift tuşuna basarak bilgisayarını kapat sistemin bunlardan sonra rahatlar.
Bunları yaparak win 11 in ram kullanımını bayağı azalttım + crackli uygulamaları da güvendiğim yerlerden indirdiğim için core isolation u kapattım bende farkettirdi. Bilgisayara geçince fotoğraf atarım win 11 ram kullanımını

Top Bottom