TyShame
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 585
- İsim
- Halil
- İlgilendiği Kategoriler
- Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
- @karachayproductions
Hocam çerezleri temizle windowsta temp %temp% prefetch klasörlerini gereksiz hizmetleri kapat dediğim gibi sunucu vs. Çok fazla crackli uygulama kullanmıyorsan defender ı kapat co pilot u kapat web experience kaldırabilirsin eğer haberlere vs bakmıyorsan. Defender core isolation çekirdek izolasyonunu kapatabilirsin win 10 ile win 11 in en büyük performans farkını yaratanlardan bi ayar bu. Tavsiyelerim bunlar ha 2 günde bir de shift tuşuna basarak bilgisayarını kapat sistemin bunlardan sonra rahatlar.dediğin komutları çalıştırdım sonuncusunu yüklüyor %62de ondan sonra bir şey yapmam ya da karşılaşmam gerekiyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunları yaparak win 11 in ram kullanımını bayağı azalttım + crackli uygulamaları da güvendiğim yerlerden indirdiğim için core isolation u kapattım bende farkettirdi. Bilgisayara geçince fotoğraf atarım win 11 ram kullanımınıHocam çerezleri temizle windowsta temp %temp% prefetch klasörlerini gereksiz hizmetleri kapat dediğim gibi sunucu vs. Çok fazla crackli uygulama kullanmıyorsan defender ı kapat co pilot u kapat web experience kaldırabilirsin eğer haberlere vs bakmıyorsan. Defender core isolation çekirdek izolasyonunu kapatabilirsin win 10 ile win 11 in en büyük performans farkını yaratanlardan bi ayar bu. Tavsiyelerim bunlar ha 2 günde bir de shift tuşuna basarak bilgisayarını kapat sistemin bunlardan sonra rahatlar.