Hazır Bilgisayar Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Selamlar arkadaşlar.

Laptopum miladını doldurdu. Masaüstü alma niyetindeyim. Sistem bileşenleri - bilgisayar toplama hakkında bilgim fazla yok. Birkaç gündür araştırıyorum ve fiyat performans bir hazır sistem arıyorum. Hazır arıyorum çünkü toplama işlerinden anlamıyorum. Tavsiye verirseniz çok makbule geçer.

-Öncelikle bütçem max 10.000 TL.

-Laptop kaldırmadığı için zaten oyun oynayamıyordum. LOL oynuyorum genelde. Yeni alacağım sistem son çıkan oyunları ultra kaldırsın gibi bir isteğim yok. Zaten bayadır oyun takip etmiyorum ama Mount Blade Banner Lord oynama niyetindeyim. Bannerlordu akıcı oynamak istiyorum tabi ne adamın sivilcesi gözükecek kadar net ne de oyundan tat aldırmayacak kadar leş bir görüntü olmasını istemiyorum. Başka hangi oyunu oynarım bilmiyorum ama siz anladınız olayı. Beni üzmeyecek bir sistem lazım.

-Aklımda şöyle bir olay var birde. Şuanda çok sistem gerektiren oyun oynamayacağım ama ilerde kafama eser de sistemi yükseltmek istersem sağlam bir ekran kartıyla değiştirerek tatmin edici bir oyun performansı sunabilecek özelliklite bir sistem alma niyetindeyim.

-Fiyat performans arıyorum demiştim. Takip ettiğim kadarıyla pchocası, donanımarşivi gibi yüksek aboneli kanallar ara sıra dediğim tarzda fiyat performans sistemler çıkarıyorlar fakat anında tükeniyormuş sanırım. Alabilmek şans işi anladığım kadarıyla. O yüzden şuanda alınabilecek bir sistem tavsiyesi lazım. PCH Medal X3 sistem incelemesini izledim. Hadi, kampanyasız fiyattan alayım diyorum ama itopyada stok yok diyor.

-Son olarak MSI OPTIX G24C4 montörü aldım şimdiden. Sadece kasa lazım.

Dediğim gibi bu konulara yabancıyım fakat forumlarda gördüğüm kadarıyla baya bilgili arkadaşlar var.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar.

Laptopum miladını doldurdu. Masaüstü alma niyetindeyim. Sistem bileşenleri - bilgisayar toplama hakkında bilgim fazla yok. Birkaç gündür araştırıyorum ve fiyat performans bir hazır sistem arıyorum. Hazır arıyorum çünkü toplama işlerinden anlamıyorum. Tavsiye verirseniz çok makbule geçer.

-Öncelikle bütçem max 10.000 TL.

-Laptop kaldırmadığı için zaten oyun oynayamıyordum. LOL oynuyorum genelde. Yeni alacağım sistem son çıkan oyunları ultra kaldırsın gibi bir isteğim yok. Zaten bayadır oyun takip etmiyorum ama Mount Blade Banner Lord oynama niyetindeyim. Bannerlordu akıcı oynamak istiyorum tabi ne adamın sivilcesi gözükecek kadar net ne de oyundan tat aldırmayacak kadar leş bir görüntü olmasını istemiyorum. Başka hangi oyunu oynarım bilmiyorum ama siz anladınız olayı. Beni üzmeyecek bir sistem lazım.

-Aklımda şöyle bir olay var birde. Şuanda çok sistem gerektiren oyun oynamayacağım ama ilerde kafama eser de sistemi yükseltmek istersem sağlam bir ekran kartıyla değiştirerek tatmin edici bir oyun performansı sunabilecek özelliklite bir sistem alma niyetindeyim.

-Fiyat performans arıyorum demiştim. Takip ettiğim kadarıyla pchocası, donanımarşivi gibi yüksek aboneli kanallar ara sıra dediğim tarzda fiyat performans sistemler çıkarıyorlar fakat anında tükeniyormuş sanırım. Alabilmek şans işi anladığım kadarıyla. O yüzden şuanda alınabilecek bir sistem tavsiyesi lazım. PCH Medal X3 sistem incelemesini izledim. Hadi, kampanyasız fiyattan alayım diyorum ama itopyada stok yok diyor.

-Son olarak MSI OPTIX G24C4 montörü aldım şimdiden. Sadece kasa lazım.

Dediğim gibi bu konulara yabancıyım fakat forumlarda gördüğüm kadarıyla baya bilgili arkadaşlar var.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
İstanbul'da misin acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul'da misin acaba
Gaminggen mağazadan indirimli sistem satıyordu 8.8k ya

İstanbul'da misin acaba

Gaminggen mağazadan indirimli sistem satıyordu 8.8k ya
Ama beklersen 1 kaç haftaya 10k ya 2060 çıkar .1kac hafta önce vardi

Lol gibi düşük sistem oyunlar oynamak istiyorsanız, indirimli sistemlerden 8000TL'lik sıfır bir bilgisayar size yetecektir. İleride heveslenip başka yüksek grafik isteyen oyunlar oynamak isterseniz yüksek grafiklerde oynayamayacağınızı söylemek isterim.

İndirimler bu aralar çok fazla var. İnternetten videoları takip ederseniz güzel sistemler elde ede bilirsiniz. ( Donanım arşivi, PC hocası, ..)

10000TL'ye çok iyi RTX'li sistemlerde yakalaya bilirsiniz. Lol gibi oyunlar oynayacaksanız fazla yüksek fiyatlı, RTX'li bir sisteme gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler cevap için. İlerde heveslenip "ekran kartını değiştirerek" yüksek grafik oyunlar oynamak istersem yazmıştım, orasını kaçırmışşınız. Yani demek istediğim şuan orta segment bir ekran kartı alırsam, bundan 2-3 sene sonra şuandaki yüksek ekran kartları ile değiştirme yapabileceğim, anakartın desteklediği bir model demek istemiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,971
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri