benim eski laptop da birden %9 da kaldı hocam. sizinkisi ayaralrdan pil sağlığı ile alakalı büyük ihtimalle. Kendi sorunumun da şarj aleti kaynaklı olduğunu düşünüyorum.dostlar merhaba bilgisayarım bu tarz 90'da 92'de falan şarj almayı kesiyor ve dolmuyor %100 çok nadir gördüm nedendir acaba? Alıntıyı görüntüle
hocam gemini'a sordum ve bir sorun olmadığını iletti ama merak ediyorum neden böyle oluyor diye.benim eski laptop da birden %9 da kaldı hocam. sizinkisi ayaralrdan pil sağlığı ile alakalı büyük ihtimalle. Kendi sorunumun da şarj aleti kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
ıphone ya da samsung da mesela pil sağlığı modunu açarsan %80 doluyor. fazlası dolmuyor. sende de böyle bir şeyi açmışsındır muhtemelen hocam. öte yandan bataryalarda son % 15 20 lik kısıım diğer kısımlara nazaran daha uzun sürede dolar. mesela 50 den 60 a 10 dakikada doluyorsa, 80 de n90 a 20 dakikada dolar. belki bundan da kaynaklanabilir. bir program bulup indnirip test edebilirsin telefonlardaki gibi programlar varsa eğer pc için de. Ben hiç denemedim.hocam gemini'a sordum ve bir sorun olmadığını iletti ama merak ediyorum neden böyle oluyor diye.