Neler Yeni

Bilgisayarımın sorunu nedir?

Vodbe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
HEHEHE Fox
Selamun aleyküm hayırlı haftasonları cümleten

Arkadaşlar öncelikle ben her zamanki gibi valorant oynarken hicbirsey yoktu bir akşam gene kapattım en son oynadığım da hiçbir sorun yoktu gram kasma donma garip sesler gelmiyordu ertesi gün işten döndüğümde gene bilgisayarı açmaya çalıştım ama tüm fanları çalışıyordu ekran klavye ve mouse çalışmıyordu fakat kasanın icindeki tüm fanlar çalışıyordu tüm kabloları soktum kasanın içini açtım anakarti söktüm ram kısmını aşırı nazik şekilde en ufak detayına kadar temizledim hiçbir güç uygulamadım nazik bir şekilde sadece temizledim sonra geri taktım bu seferde komple açılmadı tüm kabloları taktım bu sefer ne kasa çalışıyordu ne fanlar sorunu ne olabilir?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
bağlantıların doğru olduğuna eminmisin hocam bios pilini söküp 5dk sıonra takmayı ramleri silgiyle silip yerlerini değiştirmeyi deneyebilirsin.

Vodbe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
HEHEHE Fox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bağlantıların doğru olduğuna eminmisin hocam bios pilini söküp 5dk sıonra takmayı ramleri silgiyle silip yerlerini değiştirmeyi deneyebilirsin.
Hepsini denedim ama tekrar denicem doğru takılı olduğuna da eminim kabloların

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
çok fazla sebebi olabiliyor hocam deneme yanılmayla çözülecek mecbur

Vodbe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
HEHEHE Fox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok fazla sebebi olabiliyor hocam deneme yanılmayla çözülecek mecbur
2 tane kablo takmamisim onları taktım tekrar denedim gene açılmadı ramlerin yerini tekrar değiştirip kabloları cikwr tak yapıyım

Top Bottom