Merhabalar hemen konuya gireyim; bugün GTA:SA:MP oynarken oyunda gelişmiş bir hile geldi. Ben bunu admin olan arkadaşıma söyledim ve anında banlandı. Bir süre sonra beraber başka oyuna geçtik ve ikimizde de aşırı ping çıkmaya başladı. Hilede her şey vardı ve muhtemelen admin paneline de erişebiliyordu. (Arkadaşım üst düzey admin ve komutlarını devre dışı bıraktı.) Bu hilenin tek tuşla ağ ayarlarımı(ne şekilde bozduğundan hiçbir fikrim yok) bozduğunu düşünüyorum. Normalde 25Mbps karantina nedeniyle 45Mbps alıyorduk fakat bu olaydan sonra sadece bu bilgisayarda yaklaşık 6-14Mbps arası indirme ve yükleme hızları almaya başladım. Ağ ayarlarını sıfırlayıp yeniden başlattım yine aynı sorun. Ayrıca modemde 2.4Ghz ve 5Ghz olmak üzere 2 bağlantı var bu sorun sadece kullandığım 2.4Ghz olanda çıkıyor 5Ghz bağlantısına geçince düzeliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Bugün ve yakın zamanda bilgisayara hiçbir program yüklemedim düzenli olarak temiz tutarım şu anda da tam tarama yapıyorum hızlı taramada sonuç çıkmadı çözümü bulamazsam müşteri hizmetlerinden yardım isteyeceğim. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
(Konu uzarsa arkadaşımın durumunu yarın yazarım.)