Arkadaşlar lol de bir maça girdiğimde 2 3 dk sonra fan çok hızlı çalışıyor ve duruyor sonra bilgisayar aniden kapanıyor kapatıp açtıkran sonra daha kapanmıyor sizce sorun nedir bunu raft da ve valorant da yapmıyor
bakmadım fakat fanlar çalışırken çok hızlı dönüyor durduğunda da kapanıyorSıcaklık değerlerin nedir?
Sistem özelliklerin nedirArkadaşlar lol de bir maça girdiğimde 2 3 dk sonra fan çok hızlı çalışıyor ve duruyor sonra bilgisayar aniden kapanıyor kapatıp açtıkran sonra daha kapanmıyor sizce sorun nedir bunu raft da ve valorant da yapmıyor
oc yapmadım voltaj ayarlarıyla da oynamadım bios ayarlarını nasıl sıfırlayabilirimIsı değerlerin yüksek gibi duruyor o.c yaptın mı ? veya biostan voltaj ayarları ile oynamış olabilir misin ? bios ayarlarını resetle tekrar denemeni öneririm bir de ısı değerlerini kontrol et
i7 6500uSistem özelliklerin nedir
msı afterbubrnerı indirdim şimdi bakıcam ısı değerlerineAnakart modelinize göre internetten bakabilirsiniz restore defaults tarzı bi seçenek olması lazım fakat ısı değerleriniz normal ise farklı bir sorun var gibi duruyor