Monitör hiç ışık saçmıyorsa monitörde sıkıntı vardır. Kasada sıkıntı olsa en azından maviekran falan verirdi. Farklı monitör varsa onla deneyin fişleri tekrar kontrol edin. Kasa monitör kablosunu kontrol edinPower tusuna bastıgımda fanlar vs calısıyor ama ekran gelmiyor monitöre anakartta dram ısıgı yanıyor
Monitörün power tusu yanıyor mobitörde değil sorunMonitör hiç ışık saçmıyorsa monitörde sıkıntı vardır. Kasada sıkıntı olsa en azından maviekran falan verirdi. Farklı monitör varsa onla deneyin fişleri tekrar kontrol edin. Kasa monitör kablosunu kontrol edin
çıkar tak üfle düzelir muhtemelenPower tusuna bastıgımda fanlar vs calısıyor ama ekran gelmiyor monitöre anakartta dram ısıgı yanıyor
Neyi çıkarayım?çıkar tak üfle düzelir muhtemelen
Power tuşu değil komple panel olarak hiç açılmıyorsa demek istedim. Bilgisayarı yeni başlattığınızda ilk başta hep logo açılır eğer açılmazsa güç girişinde yada kasa bağlantı kablosunda sorun vardırMonitörün power tusu yanıyor mobitörde değil sorun
Denedim tekli çalıstormayı denedim yerlerini değiştim değişmedi bişeyramleri
Yok ekran geliyor moniti aç kapa yapınca o dediğin ekran geliyorPower tuşu değil komple panel olarak hiç açılmıyorsa demek istedim. Bilgisayarı yeni başlattığınızda ilk başta hep logo açılır eğer açılmazsa güç girişinde yada kasa bağlantı kablosunda sorun vardır
Ramlerin ucunu ve ram soketini silgi yada kuru bez ile dikkatlice temizle cpuya uzak slota takıp dene.Denedim tekli çalıstormayı denedim yerlerini değiştim değişmedi bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok ekran geliyor moniti aç kapa yapınca o dediğin ekran geliyor
Tamam o zaman hdmı kablosu bozuk olabilir farklı kabloyla deneyebilir misinizDenedim tekli çalıstormayı denedim yerlerini değiştim değişmedi bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok ekran geliyor moniti aç kapa yapınca o dediğin ekran geliyor
2 ve 4. Slotlardaydı 3. Ve 4 emi takayımRamlerin ucunu ve ram soketini silgi yada kuru bez ile dikkatlice temizle cpuya uzak slota takıp dene.
Evet takabilirsin ama önce ram soketini ve Ramlerin ucunu silgi yada kuru bez ile dikkatlice temizle öyle tak.2 ve 4. Slotlardaydı 3. Ve 4 emi takayım
Yok kral yine açılmadıEvet takabilirsin ama önce ram soketini ve Ramlerin ucunu silgi yada kuru bez ile dikkatlice temizle öyle tak.