A Aloncy 80+ Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 441 Dahası Reaksiyon skoru 80 İsim Eymen Yılmaz 25 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 eren28tr yazmış: Yani ram veya ram slotu bozulmuş olabilir bilmiyorum. Devamı için tıklayın... Garantisi var tüm parçaların fakat garantiye yollayıp bikaçhafta onunla uğraşmak cok zahmetli geliyor.yarın bi tamirciye göstermeyi düşünüyorum
eren28tr yazmış: Yani ram veya ram slotu bozulmuş olabilir bilmiyorum. Devamı için tıklayın... Garantisi var tüm parçaların fakat garantiye yollayıp bikaçhafta onunla uğraşmak cok zahmetli geliyor.yarın bi tamirciye göstermeyi düşünüyorum
A Aloncy 80+ Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 441 Dahası Reaksiyon skoru 80 İsim Eymen Yılmaz 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 eren28tr yazmış: Yani ram veya ram slotu bozulmuş olabilir bilmiyorum. Devamı için tıklayın... Kral ramleri çıkarıp 10dk bekledim sonra takıp açmayı denedim açıldı haber veriyim dedim
eren28tr yazmış: Yani ram veya ram slotu bozulmuş olabilir bilmiyorum. Devamı için tıklayın... Kral ramleri çıkarıp 10dk bekledim sonra takıp açmayı denedim açıldı haber veriyim dedim