PaLaaX
80+ Silver
Dahası
Beyler dün Psu dan ses gelmesi nedeniyle 6 ay önce aldığım yeni psu yu taktım benim sistem eskiydi taktığım psu CV550.
PC yi ilk başlattığımda açılmıyordu reset atmam gerekiyordu. bu 2 Güç kaynağındada oldu.
bügün yine aynısı oldu 2 3 defa resetledikten sonra mavi ekran verdi ve yüklenip açtı.
Fakat Fareyi hareket ettirdiğimde veya klavyede bir tuşa bastığımda ekran 3 saniyeliğine gidip geliyor.
Aynı ekran kartı driveri güncellenirken olur gibi.
Ekran kartıda konu açmıştım bilen bilir çöpten bulmuştum, HD 6570 1GB kart idi.
Şuan HD 5450 taktım pc ye sorun ortadan kalktı.
Ama neden pc nin ilk açılışta açılmadığı ve ekran kartının neden böyle yaptığını merak ediyorum.
Eskiden pc ye basardım Görüntü gelmeden çalışırdı 10 saniye sonra dururdu resetler kendiliğinden dıt sesi gelir açılırdı.
Daha uzun yazardım ama kısa kesmek istedim inşallah yardımcı olursunuz.
SİSTEMİM:
İŞLEMCİ: İ3 550 3.20 ghz
ANAKART: Pegatron H55 1156 pin anakart
RAM: Hi-Level ddr3 1600 mhz ram
PSU: Corsair CV550 (Dün söktüğüm FOEM 300 Watt)
Yardım edecek yokmu ?
PC yi ilk başlattığımda açılmıyordu reset atmam gerekiyordu. bu 2 Güç kaynağındada oldu.
bügün yine aynısı oldu 2 3 defa resetledikten sonra mavi ekran verdi ve yüklenip açtı.
Fakat Fareyi hareket ettirdiğimde veya klavyede bir tuşa bastığımda ekran 3 saniyeliğine gidip geliyor.
Aynı ekran kartı driveri güncellenirken olur gibi.
Ekran kartıda konu açmıştım bilen bilir çöpten bulmuştum, HD 6570 1GB kart idi.
Şuan HD 5450 taktım pc ye sorun ortadan kalktı.
Ama neden pc nin ilk açılışta açılmadığı ve ekran kartının neden böyle yaptığını merak ediyorum.
Eskiden pc ye basardım Görüntü gelmeden çalışırdı 10 saniye sonra dururdu resetler kendiliğinden dıt sesi gelir açılırdı.
Daha uzun yazardım ama kısa kesmek istedim inşallah yardımcı olursunuz.
SİSTEMİM:
İŞLEMCİ: İ3 550 3.20 ghz
ANAKART: Pegatron H55 1156 pin anakart
RAM: Hi-Level ddr3 1600 mhz ram
PSU: Corsair CV550 (Dün söktüğüm FOEM 300 Watt)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım edecek yokmu ?