rasperyy pi ekranlarmış hocam pc için özel değil aslında her yerde kullanılabilirİsmimi biliyormusunuz hocam ?
Evet bundan bahsediyorum 5v USB ekran aida64 felan yazınca çıkıyor Gittigidiyor'da 1k fiyatı var ama sadece değer mi gosteruyor yoksa içine tema atilirmi bilgim yok benimdegenellikle yurt dışından dolar ile alınıyor
açıklamaya linkleri bırakmış ingilizcen varsa izle
Mesaj otomatik birleştirildi:
rasperyy pi ekranlarmış hocam pc için özel değil aslında her yerde kullanılabilir
genellikle yurt dışından dolar ile alınıyor
rasperyy pi ekranlarmış hocam pc için özel değil aslında her yerde kullanılabilir
Hocam ben bunu nasıl ayarlarım acaba bilginiz varmı ilk defa deneyeceğim şimdi monitör ekranı olarak algılatsam büyük ihtimal mouse falan paraya kayıcak nasıl yapılır acabagenellikle yurt dışından dolar ile alınıyor
Waveshare 7 inch Display for Raspberry Pi 4 Capacitive Touchscreen HDMI LCD (H) 1024x600 Resolution IPS Monitor Supports All Raspberry Pi/Jetson Nano/Windows 10/8.1/8/7 PC/Game Console https://amzn.eu/d/6hjnzPnHocam amazonda satılıyor 2k-3k fiyatlıydı yanlış hatırlamıyorsam ekran kartına bağlanarak uygulaması oluyor ordan paneli kontrol ediyorsun
hocam yorumları çok olan ve yüksek puanlılara bak istersenWaveshare 7 inch Display for Raspberry Pi 4 Capacitive Touchscreen HDMI LCD (H) 1024x600 Resolution IPS Monitor Supports All Raspberry Pi/Jetson Nano/Windows 10/8.1/8/7 PC/Game Console https://amzn.eu/d/6hjnzPn
Şöyle bi tane buldum
Bağlama konusunda sıkıntı yaşarmıyım ekran kartına bağlayıp rahatlıkla kullanabilir miyim yani emin misiniz ?Hocam amazonda satılıyor 2k-3k fiyatlıydı yanlış hatırlamıyorsam ekran kartına bağlanarak uygulaması oluyor ordan paneli kontrol ediyorsun
Hocam bu ürünün puanı da yüksek baya fazla yorumu da var aslındahocam yorumları çok olan ve yüksek puanlılara bak istersen
Youtubede kurulum videoları oluyor ona bakabilirsinBağlama konusunda sıkıntı yaşarmıyım ekran kartına bağlayıp rahatlıkla kullanabilir miyim yani emin misiniz ?
Hocam bu ürünün puanı da yüksek baya fazla yorumu da var aslında