Bilgisayarın ikinciel fiyatı nedir

sansa41

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar sistem bu satmak istiyorum ikinciel fiyatı ne olmalı. Parça parça mı satmalıyım yoksa direk bu şekilde mi satmalıyım.

Ekler

• IMG_4452.jpeg
    IMG_4452.jpeg
    79.9 KB · Hit: 95
Arkadaşlar sistem bu satmak istiyorum ikinciel fiyatı ne olmalı. Parça parça mı satmalıyım yoksa direk bu şekilde mi satmalıyım.
hocam sizin sistemin çok benzerini sadece işlemcisi 1600dü arkadaşım 2 ay önce 8.5k ya aldı

temizse ve kfg ler tam ise bu halde 8.5 gideri var

hocam sizin sistemin çok benzerini sadece işlemcisi 1600dü arkadaşım 2 ay önce 8.5k ya aldı
hocam baya pahalıya almış ya :D benim sistemime geçen millet 10-11k arası diyordu 32gb ram var 5600g işlemci fln yani çok garip amd rx 500 serisi driver problemi olan kartlar yinede alıyorlar

hocam baya pahalıya almış ya :D benim sistemime geçen millet 10-11k arası diyordu 32gb ram var 5600g işlemci fln yani çok garip amd rx 500 serisi driver problemi olan kartlar yinede alıyorlar
hocam pahalı mı isterseniz sarısite ilanlarına bir bakın o fiyata nasıl pcler satıyorlar i5 6600 rx 570 midir i5 4. nesil midir aradan çekip almak lazım ryzen sistemleri ve birde kendi şehrimizden aldığımız için biraz daralıyor seçenekler

Geri