7-8 bin eder sanırım parça parça satarsan 10 olabilirArkadaşlar sistem bu satmak istiyorum ikinciel fiyatı ne olmalı. Parça parça mı satmalıyım yoksa direk bu şekilde mi satmalıyım.
hocam sizin sistemin çok benzerini sadece işlemcisi 1600dü arkadaşım 2 ay önce 8.5k ya aldıArkadaşlar sistem bu satmak istiyorum ikinciel fiyatı ne olmalı. Parça parça mı satmalıyım yoksa direk bu şekilde mi satmalıyım.
temizse ve kfg ler tam ise bu halde 8.5 gideri varArkadaşlar sistem bu satmak istiyorum ikinciel fiyatı ne olmalı. Parça parça mı satmalıyım yoksa direk bu şekilde mi satmalıyım.
Max 7 8Arkadaşlar sistem bu satmak istiyorum ikinciel fiyatı ne olmalı. Parça parça mı satmalıyım yoksa direk bu şekilde mi satmalıyım.
hocam baya pahalıya almış yahocam sizin sistemin çok benzerini sadece işlemcisi 1600dü arkadaşım 2 ay önce 8.5k ya aldı
hocam pahalı mı isterseniz sarısite ilanlarına bir bakın o fiyata nasıl pcler satıyorlar i5 6600 rx 570 midir i5 4. nesil midir aradan çekip almak lazım ryzen sistemleri ve birde kendi şehrimizden aldığımız için biraz daralıyor seçeneklerhocam baya pahalıya almış yabenim sistemime geçen millet 10-11k arası diyordu 32gb ram var 5600g işlemci fln yani çok garip amd rx 500 serisi driver problemi olan kartlar yinede alıyorlar
Eyvallah kardeşimhocam sizin sistemin çok benzerini sadece işlemcisi 1600dü arkadaşım 2 ay önce 8.5k ya aldı
Sağolasıntemizse ve kfg ler tam ise bu halde 8.5 gideri var
10’a ilana koyun hocam 8 civarı gider.7.5-8.5Arkadaşlar sistem bu satmak istiyorum ikinciel fiyatı ne olmalı. Parça parça mı satmalıyım yoksa direk bu şekilde mi satmalıyım.
Teşekkürler10’a ilana koyun hocam 8 civarı gider.7.5-8.5