Neler Yeni

Bilgisayarın kapanıp açılması sorunu

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Bilgisayarda yıllardır ilk kez gördüm, bugün 2 kez aniden kapanıp hiç anakart marka yazısı (Bilgisayar açılırken gelen ekran) falan hiç gelmeden yeniden açılıyor. google'a girdiğimde sayfaları geri yükle bildirimi geliyor. Yani bilgisayar tamamen kapanıp açılmıyor diye düşünüyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir?

CrazyTR78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Berkay Açmalı
Bilgisayarda yıllardır ilk kez gördüm, bugün 2 kez aniden kapanıp hiç anakart marka yazısı (Bilgisayar açılırken gelen ekran) falan hiç gelmeden yeniden açılıyor. google'a girdiğimde sayfaları geri yükle bildirimi geliyor. Yani bilgisayar tamamen kapanıp açılmıyor diye düşünüyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Güç kaynağı arzasi gibi görünüyor
Sistem özelliği ve psu marka model yazarsan daha çok yardımı dokunan birileri gelebilir

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus RX6650 XT
Asus B450M K
Ryzen 5 3600
16 GB Ram
750W PSU

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 7 ay önce ekran kartını değiştirdiğimde psu yu değiştirmiştim. Bilgisayarcı bana anakartta küçük bir voltaj sıkıntısı var ama ayar değiştirmezsen kullanabilirsin demişti. Acaba anakart mı sıkıntı yaratmaya başladı acaba?

CrazyTR78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Berkay Açmalı
6 7 ay önce ekran kartını değiştirdiğimde psu yu değiştirmiştim. Bilgisayarcı bana anakartta küçük bir voltaj sıkıntısı var ama ayar değiştirmezsen kullanabilirsin demişti. Acaba anakart mı sıkıntı yaratmaya başladı acaba?
Yarın olsunda belki bilgili birisi yardımcı olur şuan sorunu tam anlamadım hocam
iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,263
Üyeler
160,055
Son üye
ardasyuu
Top Bottom