Çözüldü✓ Bilgisayarın Kapanma Sorunu ve Soğutucu Montajı

En alta in orada kullanıcı kılavuzu var ve kutu içeriği var sanırım AMD için 4 vida olması gerekiyor ayrı birde anakart arka braket olması lazım ama o anakart kutusunda olmalı kasaya düşmediyse
Teşekkürler hocam bakacam hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım ama sonuç aynı bu işlemci yanındaki deliklere vida geliyor ama sabitlemek için delmem gerek yoksa tutmuyor

Ekler

• 1000014281.webp
    1000014281.webp
    293.4 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam bakacam hemen

Baktım ama sonuç aynı bu işlemci yanındaki deliklere vida geliyor ama sabitlemek için delmem gerek yoksa tutmuyor
İşte sabitlemen için gereken apart eksik sıkıntı o bence delme söyle göndersinler senin suçun değil eksik kargo

Arkadaşımdan aparat aldım montajını felan yaptım bu sefer pc açarken reboot and select proper boot device hatası alıyorum hazır sistemi freedos olarak aldım ondan dolayımıdır bu hata

Arkadaşımdan aparat aldım montajını felan yaptım bu sefer pc açarken reboot and select proper boot device hatası alıyorum hazır sistemi freedos olarak aldım ondan dolayımıdır bu hata
Başlatmak için ssd yi seçtim ssd felan görünüyor biosta

Başlatmak için ssd yi seçtim ssd felan görünüyor biosta
Eger bu hata freedos yüzündense nasıl çözebilirim

Geri