Neler Yeni

Bilgisayarın Kendi İçinden Çıkan SSD Satılmalı mı?

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dostlar selam,
dün akşam abimin hp victus 15'inde tek slot 512gb ssd vardı, bunun yerine KC3000 2TB ssd taktım, (başka slot yok)

normalde pc windows kurulu bir şekilde gelmişti, bundan dolayı PC'yı sıfırlayınca eski ssdye tekrardan windows'u kurdu,

yeni ssd'yi takınca ise windows'u boot ederek kurabildim ama herhangi bir etkinleştirme uyarısı ya da key istemedi PC,

asıl sorum şu, eski SSD boşta kaldığı için ve içinde windows kurulu olduğu için şuan kullanamıyoruz, PC ile gelen bir parça olduğu için kendine özel bir garantisi de yok büyük ihtimal (pc'nin garantisi devam ediyor),

bu SSD'yi saklamalı mıyım yoksa satmam da bir sakınca yok mu, bide satabilirsem SSD'yi tamamen formatlayıp öyle mi satmam gerekir (sıfırlarken tekrar win kurduğu için oturum açmak gerekti),

önerilerinizi bekliyorum

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
arda bey
dursun en fazla ederi 1000 lira falan onun için orjinal parçasını atmaya gerek yok laptopu satmak isterseniz full orjiinal hali ile satabilirsiniz

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dursun en fazla ederi 1000 lira falan onun için orjinal parçasını atmaya gerek yok laptopu satmak isterseniz full orjiinal hali ile satabilirsiniz
gen4 yapıda 512gb m2ssd'nin o kadar ucuz olacağını sanmıyorum, modelini tam bulamadım ama samsung'un hp'ye toptan sattığı ssd yüksek ihtimal, çünkü samsung dışında belirgin bir model numarası yok

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
arda bey
gen4 yapıda 512gb m2ssd'nin o kadar ucuz olacağını sanmıyorum, modelini tam bulamadım ama samsung'un hp'ye toptan sattığı ssd yüksek ihtimal, çünkü samsung dışında belirgin bir model numarası yok
1500 e falan satilcak bir ssd degil o dursun,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,133
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom