Neler Yeni

Bilgisayarın kendi kendine donması

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
Bilgisayar kendi kendine donuyor valo oynarken kendi kendine donuyor , alt tab attığımda çoğu zaman donuyor hiçbir şey yapamıyorum ekstra olarak bilgisayarı açtıktan sonra 30-45 dk boş bırakıp ekrana tıklamaya çalıştığımda yine donuyor. neleri kontrol edebilirim önerdiğiniz uygulama var mı ? yardımcı olursanız harika olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Usluca
yeni aldığım hazır sistemde de aynısı oluyordu vatan bilgisayarda görevliler Windows 11 den kaynaklanıyor olabilir dedi (ben ucuza windows anahtarı almıştım) yada Windowsu düzgün yüklemediğin için olabilir demişlerdi format attım Windows 11 tekrar yükledim hiçbir sorun kalmadı ben sorunumu böyle çözdüm sorunu ne zamandan beridir yaşıyorsun donduğunda bip sesi filan geliyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni aldığım hazır sistemde de aynısı oluyordu vatan bilgisayarda görevliler Windows 11 den kaynaklanıyor olabilir dedi (ben ucuza windows anahtarı almıştım) yada Windowsu düzgün yüklemediğin için olabilir demişlerdi format attım Windows 11 tekrar yükledim hiçbir sorun kalmadı ben sorunumu böyle çözdüm sorunu ne zamandan beridir yaşıyorsun donduğunda bip sesi filan geliyor mu
arada bip sesi geliyor sorunu sanırım 3 aya yakındır yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Usluca
dediğim gibi flaşa düzgün bir şekilde Windows'u yükleyip format atmak sorununu çözebilir çözmeyebilirde ben böyle çözdüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,128
Üyeler
163,268
Son üye
Arkem
Top Bottom