- Reaksiyon skoru
- 553
Charles Babage diye biliyorumBilgisayarın mucidi kimdir? Arkadaşlar bayadır merak ettiğim bir soru.
Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin
Charles Babage diye biliyorumBilgisayarın mucidi kimdir? Arkadaşlar bayadır merak ettiğim bir soru.
Dogrusun arkadaşım.Charles Babage diye biliyorum
Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin
hepimizin başını yakan adamdır oBabbageeee başımı yakan adamdir kendisi.
Dogrusun arkadaşım.
o ilk vergi kaçakcısı olup bunu yasal yollarla yapn mucit değil mi(!)recebus tayinus erdoganiyus bulmuş
dostum bir sürü mucidi çıkıyor yukarda bi arkadaş daha yazdı farkındaysan onada aynı cevabı verdiminternete yazmayı düşünemiyor galiba
internetin bilmediğini biz mi bilelim? bilgisayarın mucidi diye aratırsan en başta charles babbage çıkar. Diğerleri ilk dijital bilgisayar falandostum bir sürü mucidi çıkıyor yukarda bi arkadaş daha yazdı farkındaysan onada aynı cevabı verdim
Arkadaşın amacı cidden araştırıp merakını gidermek değil çünkü. Foruma gelip Allah var mı diye başlık açanlardan farkı yok.internetin bilmediğini biz mi bilelim? bilgisayarın mucidi diye aratırsan en başta charles babbage çıkar. Diğerleri ilk dijital bilgisayar falan
git gide tüm platformlar yaş sınırı getiriyor foruma da yaş sınırı gelse fena olmazArkadaşın amacı cidden araştırıp merakını gidermek değil çünkü. Foruma gelip Allah var mı diye başlık açanlardan farkı yok.
bilgisayarın mucidi kimdir diye sormak istedim sadece sizin allah olup olmadığınızı sorgulamadım hocamArkadaşın amacı cidden araştırıp merakını gidermek değil çünkü. Foruma gelip Allah var mı diye başlık açanlardan farkı yok.
Örnek verdim sadecebilgisayarın mucidi kimdir diye sormak istedim sadece sizin allah olup olmadığınızı sorgulamadım hocam