HOCAM ilk açtıgımda yüksek karşıtlıkta açıktı onu kapattım lakin bunlar hala kaldıMasaüstğne sağ tıklayın oradan kişileştirmeye tıklayın görüntü değil diğeri sonra orada sağda yüksek karşıtlık var oraya tıklayın anlarsınız. Olmazsa windows arama yerine karşıtlık yazın
Like atmak güzeldir@Sadeceogrenmekistiyorum sizde her yazdığıma like atıyorsunuz aldığım aldığim likeın yarısı sizden![]()
Adama sadece siyah tema seçmiş ne formatı dkfgblsıdbfglıudsnbfyeğenim ben yokken PC yi açmış açtıgımda PC böyleydi 1 haftadır düzeltmeye çalışıyorum lütfen yardımcı olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
çoğu renkler bozuk ve bir o kadarda yazılar gözükmüyor
çoğu renkler bozuk ve bir o kadarda yazılar gözükmüyor
Hocam ekran fotoğrafını atabilir misiniz karşıtlık ayarlarındanHOCAM ilk açtıgımda yüksek karşıtlıkta açıktı onu kapattım lakin bunlar hala kaldı
hocam yaptım %53.7 de kaldı daha fazlamı beklemem lazımkomut satırını(cmd) yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girmeyi deneyebilirsin.(tp den alıntıdır)
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Hocam ekran fotoğrafını atabilir misiniz karşıtlık ayarlarından
hocam öncelikle siyah tema açık değil ki siyah tema açık olsaydı yazılarda bi sıkıntı çıkmazdı bunu geçtim insanları küçümsemeneiz ve bana yardımcı olmayan bir insana gülerek ve dalga geçerek karşılık vermeniz beni gerçekten üzdüAdama sadece siyah tema seçmiş ne formatı dkfgblsıdbfglıudsnbf
hocam öncelikle siyah tema açık değil ki siyah tema açık olsaydı yazılarda bi sıkıntı çıkmazdı bunu geçtim insanları küçümsemeneiz ve bana yardımcı olmayan bir insana gülerek ve dalga geçerek karşılık vermeniz beni gerçekten üzdü
yanlışınını atmışım hocamHocam bu aygıt yöneticisi, ayarlardan karşıtlık ayarları var onu kassetmiştim.
HOCAM BUNU YAPMAK İÇİN WİNDOWSUN ETKİNLEŞTİRİLMİŞ OLMASI LAZIM benim windowsum bile etkin değil
bu değil mi yani
sorunu çözmedi mi?hocam yaptım %53.7 de kaldı daha fazlamı beklemem lazım
kapalı orası bendebu değil mi yani
hocam bu sefer yeşil oldu bazı yerlersorunu çözmedi mi?
hcoam biri bitti bi tane daha başladısorunu çözmedi mi?
hcoam biri bitti bi tane daha başladısorunu çözmedi mi?