Neler Yeni

Yardım Bilgisayarın Şarjını Çekince Ekran Gidip Gelmesi

PC User

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba, kısa bir süre önce MSI BRAVO 15 B5DD-208XTR bilgisayarım hakkında bir konu açmıştım ve ürünün 3. kez elime ulaştığından bahsetmiştim. Normalde bu konu ürünün fps vb. değerlendirmesi üzerine olacaktı lakin başlıkta belirttiğim gibi ürünü şarjdan çekince ve şarja takınca ekran gidip geliyor. Ürünü iade etmeyi düşünüyorum lakin Amazon'da şu an 14 bin civarı, aldığım fiyatla arasında yaklaşık 1500 fiyat farkı var bundan dolayı iade etsem yenisini alamayacağım. Sizlere sorum, ben bu sorunu nasıl çözerim? Yaşadığım sorun burada

7 senelik leptopumda 2 aydır bu sorun bendede var (ama şarjı düşükken tak/çıkar yapınca oluyor)
güç ayarlarını dengeliye çek
birde ekran kartını performans a ayarla öyle dene istersen

7 senelik leptopumda 2 aydır bu sorun bendede var (ama şarjı düşükken tak/çıkar yapınca oluyor)
güç tasarrufunda kullanırken nasıl çözeriz bilginiz var mı

güç tasarrufunda kullanırken nasıl çözeriz bilginiz var mı
bilmiyorum ama şunuda yap [ctrl+shift+wintuşu+B] grafik kartına res atmış olursun bi ihtimal düzelir :D

bunun 11 dede geçerli olması lazım kombinasyon bip sesi gelip ekranın gidip gelmesi lazım

Bu çözüm de şu an işe yaramıyor, başka bildiğiniz bir çözüm var mı? Yoksa bilgisayarı iade edeceğim çok sinir bozucu bir hal almaya başladı.

Geri