Hiçbir fikrim yok. Fakat kullanım olarak bariz bir şekilde anlarsınız zaten.yani tabi kullanım olarak hissedebiliriz ama bunu yazılımsal olarak anlayabileceğimiz bir yol var mı hızlı mı yada yavaş olduğunu?
yani benim anlamak istediğim bana hızlı geliyor ama alıştığım için öyle hissediyor olabilirim o yüzden yazılımsal olarak anlayabilirim normal mi diye merak ettim de sanırım yokHiçbir fikrim yok. Fakat kullanım olarak bariz bir şekilde anlarsınız zaten.
Tipik performans düşüklüğü sorunları için :
Sistemin Yazılımsal Performans Optimizasyonunu Sağlama
Bu konuda sistem performans düşüşü donma, kasma, zararlı etkisi gibi temel can sıkıcı sorunların çözümünü, ve gerekli sistem bakım, onarım adımlarını gerçekleştirerek performans sorunlarının nasıl önüne geçebileceğinizi anlatacağım. 1) Başlangıç Hızlandırma Windows+R kombinasyonu ile...donanimarsivi.com
bilgisayarın yavaş mı hızlı mı olduğunu anlamak istiyorumSistem testi yapabilirsin
Furmak GPU
Aida64 CPU
prime95 CPU
sağlık çalıştığını anlamak için
bu testler bilgisayarını en üst performansta test ediyor zaten olumlu sonuçlar alırsan bilgisayarın stabil güzel sağlıklı çalısıyordur. Sağlıklı çalışan sistem içinde hızlı mı yavas mı sorusu garip geliyor bana.yani benim anlamak istediğim bana hızlı geliyor ama alıştığım için öyle hissediyor olabilirim o yüzden yazılımsal olarak anlayabilirim normal mi diye merak ettim de sanırım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarın yavaş mı hızlı mı olduğunu anlamak istiyorum
peki bu testleri nasıl yapacağım nasıl yapmam gerekiyor bu arada bilgisayarı Mayısta aldım ona göre düşünmem gerekbu testler bilgisayarını en üst performansta test ediyor zaten olumlu sonuçlar alırsan bilgisayarın stabil güzel sağlıklı çalısıyordur. Sağlıklı çalışan sistem içinde hızlı mı yavas mı sorusu garip geliyor bana.
Sana hızlı geliyorsa bilgisayarın git bitane rekabet seven arkadaşını bilgisayar başına al knk bak pcm nasil hizli dimi baya flan de zaten toxic birisiyse bilgisayarin tum sıkıntılarını söyler diye umut ediyorumyani benim anlamak istediğim bana hızlı geliyor ama alıştığım için öyle hissediyor olabilirim o yüzden yazılımsal olarak anlayabilirim normal mi diye merak ettim de sanırım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarın yavaş mı hızlı mı olduğunu anlamak istiyorum
bu salgın zamanında bunu yapabileceğimi sanmıyorumSana hızlı geliyorsa bilgisayarın git bitane rekabet seven arkadaşını bilgisayar başına al knk bak pcm nasil hizli dimi baya flan de zaten toxic birisiyse bilgisayarin tum sıkıntılarını söyler diye umut ediyorum
KesinlikleSana hızlı geliyorsa bilgisayarın git bitane rekabet seven arkadaşını bilgisayar başına al knk bak pcm nasil hizli dimi baya flan de zaten toxic birisiyse bilgisayarin tum sıkıntılarını söyler diye umut ediyorum