Eren07
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 76
- İsim
- Eren Ergin
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımı ayarlardan güç seçenekleri kısmında güç tasarrufundan çıkardığım zaman 5-10dakika içinde kitleniyor ve kasanın tuşundan kapat aç yapmam gerekiyor güç tasarrufunda ne kadar zorlarsam zorlayayım hiçbişey olmuyor ama dengeliye veya yüksek performansa aldığımda bilgisayar az bişey zorlansa bile ya kitleniyor yada kendini yeniden başlatıyor bu sorunu nasıl çözerim tüm driverleri güncelledim ekran kartını güncelledim yeni bilgisayarcıda hard format atıldı termal macunu falanda yeni değişti hatta yeni işlemci soğutucu aldım 2 kez bilgisayarcıya gitti geldi bilgisayar format atıldı ama düzeltemediler. Bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?
Ekran kartım gtx750ti
işlemcim i76700
16gb ram var
Ayrıca google chromede twichte ses kayması sorunuda var herhangi bi yayını izlerken 30 sn sonra ses kayması başlıyor ve bu ses görüntüden 10sn erken falan geliyo
microsoft edge tarayıcısında açtığımda görüntü böyle heryer mor yayıncının sesi geliyor ama görüntü yok.
Ekran kartım gtx750ti
işlemcim i76700
16gb ram var
Ayrıca google chromede twichte ses kayması sorunuda var herhangi bi yayını izlerken 30 sn sonra ses kayması başlıyor ve bu ses görüntüden 10sn erken falan geliyo
microsoft edge tarayıcısında açtığımda görüntü böyle heryer mor yayıncının sesi geliyor ama görüntü yok.