Neler Yeni

Bilgisayarını Güç tasarrufundan çıkardığımda kitleniyor ve kendini yeniden başlatıyor

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımı ayarlardan güç seçenekleri kısmında güç tasarrufundan çıkardığım zaman 5-10dakika içinde kitleniyor ve kasanın tuşundan kapat aç yapmam gerekiyor güç tasarrufunda ne kadar zorlarsam zorlayayım hiçbişey olmuyor ama dengeliye veya yüksek performansa aldığımda bilgisayar az bişey zorlansa bile ya kitleniyor yada kendini yeniden başlatıyor bu sorunu nasıl çözerim tüm driverleri güncelledim ekran kartını güncelledim yeni bilgisayarcıda hard format atıldı termal macunu falanda yeni değişti hatta yeni işlemci soğutucu aldım 2 kez bilgisayarcıya gitti geldi bilgisayar format atıldı ama düzeltemediler. Bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?

Ekran kartım gtx750ti
işlemcim i76700
16gb ram var

Ayrıca google chromede twichte ses kayması sorunuda var herhangi bi yayını izlerken 30 sn sonra ses kayması başlıyor ve bu ses görüntüden 10sn erken falan geliyo
microsoft edge tarayıcısında açtığımda görüntü böyle heryer mor yayıncının sesi geliyor ama görüntü yok.

Ekler

• Edgede twich.png
    Edgede twich.png
    311.3 KB · Hit: 71

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç seçeneklerinden gelişmiş ayarlar daha sonra sabit disk kapatma süresini 0 yapıp tekrar dener misin?

Allah senden razı olsun bu kapanma sorununu düzelttirebilmek için 400tl power supply a 300tl işlemciye ayrıca formatada para verdim bi türlü düzelmemişti meğer dakikayı 0 a çekmek yeterliymiş şuan yüksek performansa aldım sorunsuz kullanıyorum

ventioNN

80+ Platinum
Allah senden razı olsun bu kapanma sorununu düzelttirebilmek için 400tl power supply a 300tl işlemciye ayrıca formatada para verdim bi türlü düzelmemişti meğer dakikayı 0 a çekmek yeterliymiş şuan yüksek performansa aldım sorunsuz kullanıyorum
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Konu başlığını ÇÖZÜLDÜ olarak düzeltebilirsin.

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
bilgisayarı zorlamadığım için kapanmıyomuş şimdi oyuna girer girmez yine kitlendi bilgisayar ve hoparlör ve kulaklıktan manyak bi cızırtı sesi geliyor bilgisayar kitlenince o süreyi 0 a çekmekle alakası yokmuş :(

snikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih ay
bilgisayarı zorlamadığım için kapanmıyomuş şimdi oyuna girer girmez yine kitlendi bilgisayar ve hoparlör ve kulaklıktan manyak bi cızırtı sesi geliyor bilgisayar kitlenince o süreyi 0 a çekmekle alakası yokmuş :(
aynı sorun amd işlemcide var ben de 0 a çektim oyuna bir girdim yine kapandı :(

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
aynı sorun AMD işlemcide var ben de 0 a çektim oyuna bir girdim yine kapandı :(

ben ilk bilgisayarcıya götürdüğümde powersupllyini değiştirdiler ve sorun düzeldi 1 ay sorunsuz kullandım sonra formata gönderdim formattan geldiğinde yine kapanma sorunu başladı bidaha gönderdim win8 i yüklediler olmadı bidaha gönderdim win10u yüklediler yine olmadı 2 gün sonra tekrar gelicekler bilgisayarı almaya win8 i tekrar yüklemeyi denicekler ama yine düzelmicek gibi geliyor bana

snikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih ay
ben alalı 3 ay oldu pc yi ilk 2 ay sorunsuz gidiyordu sonra birden olmaya başladı bu problemler
Mesaj otomatik birleştirildi:

3200mhz indirdiğim zaman sorun çıkarmıyor onun haricinde kapanıyor oyuna girince

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
ben alalı 3 ay oldu PC yi ilk 2 ay sorunsuz gidiyordu sonra birden olmaya başladı bu problemler

3200mhz indirdiğim zaman sorun çıkarmıyor onun haricinde kapanıyor oyuna girince

3200mhz indirdim derken o ne oluyor nasıl yaptın

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
ben alalı 3 ay oldu PC yi ilk 2 ay sorunsuz gidiyordu sonra birden olmaya başladı bu problemler

harbi o ne oluyor

snikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih ay
yüksek performansın güç ayarlarına girin aşağıya inin işlemci güç yönetimi var oradan en düşük gücü 99 en yüksek gücü 85 yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom