Neler Yeni

Yardım Bilgisayarmı Almalıyım Telefon mu?

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Beyler hali hazırda bilgisayarım yok telefonum ise kırık yani yarı çalışır yarı çalışmaz durumda sizce bilgisayar mı alayım yoksa telefonmu alıyım

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
ihtiyacına göre değişir en çok hangısıyle vakıt gecırıyorsun ona bak

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ihtiyacına göre değişir en çok hangısıyle vakıt gecırıyorsun ona bak
Reis bı yandan oyun oynamayı severim ama ikisinden birini almalıyım telefonda şimdi temel ihtiyaç

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Telefonun seni götürmeyecek gibiyse önce telefon alabilirsin, bozulursa ve yenisini alamazsan sıkıntı yaşarsın. Telefon artık bir temel gereklilik gibi. İşini görüyorsa hangisini daha çok istediğine sen karar vereceksin.

Satriani

80+ Bronze
Kullanım amacına göre cevap değişir. Evde daha fazla vakit geçiriyosan zaten PC ile telefonun yapacağı her şeyi evde yaparsın, lakin sürekli dışarıdayım dersen telefona daha fazla ihtiyacın olur ama bi telefon PC'nin yaptığı her işi yapamaz.

Narkuc

80+ Bronze
bilgisayar al. telefon zaman kaybina yol açıyor (genel için konuşuyorum). çoğu genç instagram whatsapp gibi yerlerde boş boş zaman öldürüp duruyor. pc ile en azından zamanını oyunlar ile daha kaliteli geçirirsin (tabii gunde 10 saat lol valorant atmak ile değil) veya belli mi olur bir içerik uretmek istersin, elinin altında araç olur.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar al. telefon zaman kaybina yol açıyor (genel için konuşuyorum). çoğu genç instagram whatsapp gibi yerlerde boş boş zaman öldürüp duruyor. pc ile en azından zamanını oyunlar ile daha kaliteli geçirirsin (tabii gunde 10 saat lol valorant atmak ile değil) veya belli mi olur bir içerik uretmek istersin, elinin altında araç olur.
Hocam çok doğru söylediniz teşekkür ederim PC almaya karar verdim

halitxct

80+ Silver
Beyler hali hazırda bilgisayarım yok telefonum ise kırık yani yarı çalışır yarı çalışmaz durumda sizce bilgisayar mı alayım yoksa telefonmu alıyım
Bütçe ne kanka onuda söyleseydin 5 bin TL bütçen varsa PC bı işine yaramaz bütçeni söylermisin

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Sana yarı katılıyorum. Katıldığım nokta PC alacaksa oynayabildiği kadar farklı oyun oynasın. Oyun dışında Bilgi içeren şeylerle de(bilim, tarih gibi oyun dışı) uğraşabilir. Ayrıca o WhatsApp ınstagram gibi boş dediğiniz şeylerden kastınız ne bilmiyorum. Tiktok'u diyorsanız bende sevmiyorum. Ama o gençler şimdiki yaşlıları ceplerinden çıkarır. Bende gencim muhtemelen sende gençsindir. O yüzden savunuyorum. Ayrıca tartışmaya kapalı olarak telefon herkesin zaruri ihtiyacıdır. Her ne kadar PC sevsem de telefon almasını öneririm. İçerik üreteceksen PC al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
Dostum tabii ki telefon al nedeni ise ; Evet bilgisayar özellikle bizim gibi gençler için ihtiyaç fakat sen dışardaykende en kötü ailen sana ulaşabilsin yani telefonsuz inan bir şey olmaz çalışıyorsan işle ilgili soru sorarlar ararlar bir şey olur öğrenciysen yine aynı telefonunu yenile bilgisayar emin ol alınır ama ilk önce temel ihtiyaçlarını karşıla iletişim, haberdar olma gibi.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Forget
Telefon böyle kullanılmayacak derecede sıkıntılı veya kötü ise tartışmasız telefon çünkü telefon istek değil, temel ihtiyaçtır. Fakat telefonunla idare edebileceğini düşünüyorsan bilgisayar alabilirsin.

Narkuc

80+ Bronze
Sana yarı katılıyorum. Katıldığım nokta PC alacaksa oynayabildiği kadar farklı oyun oynasın. Oyun dışında Bilgi içeren şeylerle de(bilim, tarih gibi oyun dışı) uğraşabilir. Ayrıca o WhatsApp ınstagram gibi boş dediğiniz şeylerden kastınız ne bilmiyorum. Tiktok'u diyorsanız bende sevmiyorum. Ama o gençler şimdiki yaşlıları ceplerinden çıkarır. Bende gencim muhtemelen sende gençsindir. O yüzden savunuyorum. Ayrıca tartışmaya kapalı olarak telefon herkesin zaruri ihtiyacıdır. Her ne kadar PC sevsem de telefon almasını öneririm. İçerik üreteceksen PC al.
evet bende lol valorant cok oynamamasindan bahsederken eklemedim ama sizinle aynı düşünüyorum. farklı hikayede farklı türde oyunlar tıpkı filmler diziler kitaplar gibi insana katkısı olan şeyler. instragram reels ve youtube shorts bu günlerde tiktoka benzeme çabasında ve bilinçli birini bile 10 dakikada hipnotize etmis gibi kendine çekiyor. kaydırdikca aşağı kaydirasi geliyor insanin. pc önerme sebebim suanda hic yoktanda olsa telefonunun olması ama pcsinin hiç olmaması.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
benim telefonun araması bozuk mikrofonu bozuk kamerası titriyor interneti sıkıntılı yine de gittim pc aldım

Top Bottom