Hocam çok doğru söylediniz teşekkür ederim PC almaya karar verdimbilgisayar al. telefon zaman kaybina yol açıyor (genel için konuşuyorum). çoğu genç instagram whatsapp gibi yerlerde boş boş zaman öldürüp duruyor. pc ile en azından zamanını oyunlar ile daha kaliteli geçirirsin (tabii gunde 10 saat lol valorant atmak ile değil) veya belli mi olur bir içerik uretmek istersin, elinin altında araç olur.
Bütçe ne kanka onuda söyleseydin 5 bin TL bütçen varsa PC bı işine yaramaz bütçeni söylermisinBeyler hali hazırda bilgisayarım yok telefonum ise kırık yani yarı çalışır yarı çalışmaz durumda sizce bilgisayar mı alayım yoksa telefonmu alıyım
Sana yarı katılıyorum. Katıldığım nokta PC alacaksa oynayabildiği kadar farklı oyun oynasın. Oyun dışında Bilgi içeren şeylerle de(bilim, tarih gibi oyun dışı) uğraşabilir. Ayrıca o WhatsApp ınstagram gibi boş dediğiniz şeylerden kastınız ne bilmiyorum. Tiktok'u diyorsanız bende sevmiyorum. Ama o gençler şimdiki yaşlıları ceplerinden çıkarır. Bende gencim muhtemelen sende gençsindir. O yüzden savunuyorum. Ayrıca tartışmaya kapalı olarak telefon herkesin zaruri ihtiyacıdır. Her ne kadar PC sevsem de telefon almasını öneririm. İçerik üreteceksen PC al.bilgisayar al. telefon zaman kaybina yol açıyor (genel için konuşuyorum). çoğu genç instagram whatsapp gibi yerlerde boş boş zaman öldürüp duruyor. pc ile en azından zamanını oyunlar ile daha kaliteli geçirirsin (tabii gunde 10 saat lol valorant atmak ile değil) veya belli mi olur bir içerik uretmek istersin, elinin altında araç olur.
evet bende lol valorant cok oynamamasindan bahsederken eklemedim ama sizinle aynı düşünüyorum. farklı hikayede farklı türde oyunlar tıpkı filmler diziler kitaplar gibi insana katkısı olan şeyler. instragram reels ve youtube shorts bu günlerde tiktoka benzeme çabasında ve bilinçli birini bile 10 dakikada hipnotize etmis gibi kendine çekiyor. kaydırdikca aşağı kaydirasi geliyor insanin. pc önerme sebebim suanda hic yoktanda olsa telefonunun olması ama pcsinin hiç olmaması.Sana yarı katılıyorum. Katıldığım nokta PC alacaksa oynayabildiği kadar farklı oyun oynasın. Oyun dışında Bilgi içeren şeylerle de(bilim, tarih gibi oyun dışı) uğraşabilir. Ayrıca o WhatsApp ınstagram gibi boş dediğiniz şeylerden kastınız ne bilmiyorum. Tiktok'u diyorsanız bende sevmiyorum. Ama o gençler şimdiki yaşlıları ceplerinden çıkarır. Bende gencim muhtemelen sende gençsindir. O yüzden savunuyorum. Ayrıca tartışmaya kapalı olarak telefon herkesin zaruri ihtiyacıdır. Her ne kadar PC sevsem de telefon almasını öneririm. İçerik üreteceksen PC al.