Neler Yeni

Bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

xpoorx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay
Lenovo ideaped gaming 3 aldım gtx1650 ekran kartı var ama hiçbir oyunda öyle güzel bir fps alamıyorum mesela fortnite giriyorum 75 90 fps ve donmalar yaşıyorum valorantta bile max fps 110a çıkıyor oyun içi ayarları bu her 2 oyundada en düşüğe almama rağmen oluyor bu.Leptobu aldıktan sonra herhangi bir şey yüklemedim geldiğinde alt komşuma sadece windows yükletmiştim o kadar internetten bakıp ekran kartı güncelleştirme vs şeyler yaptım ama değişen bir şey yok sizce ne yapmayalım

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Performans modu açık mı

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
Gtx 1650 laptop testlerine baktın mı YouTube den. Çok mu fark var arada

Xaprus

80+
AMD RYZEN 5 4600H with Radeon graphics
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet max 235 fpleri görüyor mesela bende gördüğü 118 max fornitede mesel
Laptop versiyonla masaustu versiyon arasinda bayağı fatk olacaktır laptopun incelemesini mi izlediniz yoksa 1650 nin incelemesinimi

Laptop versiyonla masaustu versiyon arasinda bayağı fatk olacaktır laptopun incelemesini mi izlediniz yoksa 1650 nin incelemesinimi
Zamaninda boyle bir hata yaptıgim icin sorma gereksinimini duydum

xpoorx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Zamaninda boyle bir hata yaptıgim icin sorma gereksinimini duydum
yok direk aldığım ürünün testlerini inceledim

QWuiet

80+ Bronze
Lenovo ideaped gaming 3 aldım gtx1650 ekran kartı var ama hiçbir oyunda öyle güzel bir fps alamıyorum mesela fortnite giriyorum 75 90 fps ve donmalar yaşıyorum valorantta bile max fps 110a çıkıyor oyun içi ayarları bu her 2 oyundada en düşüğe almama rağmen oluyor bu.Leptobu aldıktan sonra herhangi bir şey yüklemedim geldiğinde alt komşuma sadece windows yükletmiştim o kadar internetten bakıp ekran kartı güncelleştirme vs şeyler yaptım ama değişen bir şey yok sizce ne yapmayalım
Droplar sık sık oluyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,606
Üyeler
166,576
Son üye
scgnzco
Top Bottom