Neler Yeni

Bilgisyar Mühendisliği Hakkında Soru

Nsubia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur sağlam
liseye yeni başladım bütün derslerim iyidir sadece mat nerdeyse hiç bilmiyorum bilmediğim bir dersede kafa yorasım gelmiyor anadolu lisesine gidiyorum bilgisayar mühendisliği yada
bilgisayar dalında herhangi bir bölüm okumak istiyorum ama ailem bana sürekli mat şart diyerek baskı yapıyolar mat mühendis olamassın mat yoksa hiç bir şey olamassın tarzında

haklılarda bence ama bilgisayardan çok iyi anlıyorum kali linux c++ visual basic vs. hakkında temelim var anlıyorum ingilizcemde iyi demek istediğim bu tarz özelliklerimi geliştirsem

matsız bilgisayar mühendisi olabilirmiyim yada siber güvenlik uzmanı vs. yani sql visual basic python java gibi şeyleri bilsem mühendis yada siber güvenlik uzmanı olmam için yeterlimidir

benim bu hayattaki tek eksiğim mat ama bu tarz şeyler bilerek bilgisayar mühendisi olabilrimiyim ?

mfimmel

80+ Silver
liseye yeni başladım bütün derslerim iyidir sadece mat nerdeyse hiç bilmiyorum bilmediğim bir dersede kafa yorasım gelmiyor anadolu lisesine gidiyorum bilgisayar mühendisliği yada
bilgisayar dalında herhangi bir bölüm okumak istiyorum ama ailem bana sürekli mat şart diyerek baskı yapıyolar mat mühendis olamassın mat yoksa hiç bir şey olamassın tarzında

haklılarda bence ama bilgisayardan çok iyi anlıyorum kali linux c++ visual basic vs. hakkında temelim var anlıyorum ingilizcemde iyi demek istediğim bu tarz özelliklerimi geliştirsem

matsız bilgisayar mühendisi olabilirmiyim yada siber güvenlik uzmanı vs. yani sql visual basic python java gibi şeyleri bilsem mühendis yada siber güvenlik uzmanı olmam için yeterlimidir

benim bu hayattaki tek eksiğim mat ama bu tarz şeyler bilerek bilgisayar mühendisi olabilrimiyim ?
Meslek olarak bakacak olursak akademik sınavdan geçiyor. Onun bölümüde sayısal yani olamazsın.

Rulep

80+ Gold
mühendis kadar bilgin olabilir belki ama mühendis olamazsın maalesef olabilmen için diploman olması lazım onunda yolu matematik bilmen

Aklına üniversitesi şart mı diye gelebilir üniversitesi sadece eğitim olarak bakma şart bence her yönden sana bir katkısı olur kendini geliştirmen önemli bir de ne kadar iyi bir üniye gidersen o kadar daha iyi kendini geliştirirsin

Mata gelirsek özel ders almalısın ama tabikide bütçenin üstüne laf söyleyemeyiz fiyatlar ateş pahası 300 TL den başlatıyorlar imkanın varsa almalısın

Sebastian Szymanski

80+ Silver

Hocam diğer dersleriniz iyi ise kolay orta zor diye giderek kaynak çözün yapamadiginiz soruları çözdürün matematik öğrenilebilir bir ders ama çalışmak şart matematiksiz mühendislik olmaz bence

Mert

80+ Silver
Kurumsal şirketler diplomasız almaz. Matematiksiz diploma olmaz. Matematik şart.
Freelance için herhangi bir kısıt yok.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Matematik zaten mühendisliğin temelidir. Matematik bilmeden mühendis olamazsın. Matematikten kaçmak yerine üzerine gitmelisin, sıfırdan da olsa adım atmalısın. Antrenmanlarla Matematik kitabından başlayabilirsin. Merak etmeyin, matematik sanıldığı kadar zor değil.

Top Bottom