Keşke neleri izlediğiniz tam olarak belirtseydiniz daha iyi önerilerde bulunabiliriz.Onu da izlemiştim
Aklıma sadece bu ikisi geldi, cok fazla film izledim ama isimleri hatıramıyorum kiKeşke neleri izlediğiniz tam olarak belirtseydiniz daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
Evett izlemiştimBüyük ihtimalle izlemişsindir ancak Yıldızlararası (Interstellar) filmine de bakabilirsin, efsanelerdendir.
Predestination prestij deja-vuBeyler süresi farketmez fight club inception harici tavsiyeleriniz neler
Knk sen uzun soluklu bişeyler istiyor gibisin 12 monkeys adında bir diziye başladım sanada tavsiye ederim mükemmel olmasada güzel vakit geçirten bir yapım darkı sevdiysen bunu kesin seversinBeyler süresi farketmez fight club inception harici tavsiyeleriniz neler
Kanka eyv. dün Predestination izledim gayet iyiydi , paradoks u falan güzel ama birkaç mantık hatası vardıPredestination prestij deja-vu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk sen uzun soluklu bişeyler istiyor gibisin 12 monkeys adında bir diziye başladım sanada tavsiye ederim mükemmel olmasada güzel vakit geçirten bir yapım darkı sevdiysen bunu kesin seversin