Neler Yeni

BILIM VE UZAY PROJESINE YAZILIMCI NASIL BULURUM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anılcan Ozai
İyi forumlar arkadaşlar, ben İzmir'de okuyan bir elektrik-elektronik 1. sınıf öğrencisiyim. Yakın zamanda uzay temelli bilimi yayma ve aktif olarak çalıma yürütmek üzere bir proje başlattık. Gayet güzel ve efektif bir çalışma ortamımız var şayet hepimiz de kendini bu konuya adayan insanlarız. Fakat kendimize bir türlü yazacağımız yazıları paylaşacağımız ve aktifliğimizi sürdüreceğimiz bir internet sitesi kurmak için yazılımcı bulamıyoruz. Bu konuda para harcamak istemiyoruz şayet paramızı ileriye saklamak istiyoruz ve gönüllü arayışındayız açıkçası. Forumda ilgisi olanlar ulaşabilir fakat bundan da öte bu şekilde kişilere nasıl ulaşabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Parasız zor belki ama keyfi yapacak insanlar vardır forumda.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,070
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Uzay, astronomi, fizik, yazılım ilgi alanlarımdan. Eğer fazla vaktim harcanmayacaksa katılabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anılcan Ozai
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzay, astronomi, fizik, yazılım ilgi alanlarımdan. Eğer fazla vaktim harcanmayacaksa katılabilirim.
Teşekkürler cevabın için. Şu an sadece internet sitemizi açacak ve ara sıra bize destek sağlayacak birini arıyoruz. Çok uzun zaman alacak bir durum yok. Yazılarımızı, kordinatörlüğü, insan ilişkilerini yani genel olarak her şeyi düşünen bir ekibimiz var şu an zaten. @ifspacecommunity

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anılcan Ozai
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom