Ahmet Öztürk 80+ Bronze Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1,438 17 Ağustos 2022 #14 Messinin kranponu yazmış: Aman bilgisayara zarar gelmesinde benim için sıkıntı yok. Devamı için tıklayın... Bilgisayarı bırak korkudan sığınacak yer ararsın.
Messinin kranponu yazmış: Aman bilgisayara zarar gelmesinde benim için sıkıntı yok. Devamı için tıklayın... Bilgisayarı bırak korkudan sığınacak yer ararsın.
M Messinin kramponu 80+ Bronze Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1,609 17 Ağustos 2022 #15 Ahmet Öztürk yazmış: Bilgisayarı bırak korkudan sığınacak yer ararsın. Devamı için tıklayın... Şaka yapıyorum hocam.
Ahmet Öztürk yazmış: Bilgisayarı bırak korkudan sığınacak yer ararsın. Devamı için tıklayın... Şaka yapıyorum hocam.
The Batman 80+ Silver Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 4,742 17 Ağustos 2022 #16 Messinin kranponu yazmış: Aman bilgisayara zarar gelmesinde benim için sıkıntı yok. Devamı için tıklayın... 1 tane cadır al içine bilgisayar sistemi kur tam sana göre
Messinin kranponu yazmış: Aman bilgisayara zarar gelmesinde benim için sıkıntı yok. Devamı için tıklayın... 1 tane cadır al içine bilgisayar sistemi kur tam sana göre
M Messinin kramponu 80+ Bronze Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 1,609 17 Ağustos 2022 #17 Emektar Oyuncu yazmış: 1 tane cadır al içine bilgisayar sistemi kur tam sana göre Devamı için tıklayın... Tabii ki. Ölmeden önce yapılacaklar listedine eklendi. Son düzenleme: 17 Ağustos 2022
Emektar Oyuncu yazmış: 1 tane cadır al içine bilgisayar sistemi kur tam sana göre Devamı için tıklayın... Tabii ki. Ölmeden önce yapılacaklar listedine eklendi.
Fabrizio Romano 80+ Platinum Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 11,849 En İyi Cevap 5 17 Ağustos 2022 #18 Bu depremde yıkılan çoğu bina Veli Göçer adlı bir kişinin yaptığı binalardı. Bu depremde bu adamın binasına para veren, bu binalarda vefat eden, bu binalarda malına zarar gelen tüm vatandaşların hakkı haram olsun bu karaktersiz adama.
Bu depremde yıkılan çoğu bina Veli Göçer adlı bir kişinin yaptığı binalardı. Bu depremde bu adamın binasına para veren, bu binalarda vefat eden, bu binalarda malına zarar gelen tüm vatandaşların hakkı haram olsun bu karaktersiz adama.