Bilinmeden alınan ss yardım edin

Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar laptopta bi oyuna giriş yaparken ss almış az önce dosyalardan bakarken hızlı erişimde yarım saat önce oyundayken alınmış 2 ss gördüm laptop komple bendeydi ya yanlışlıkla aldım yada virüs resme girmeme me rağmen hızlı erişimde vardı ve LocalState konumuna gitmiş virüs mü yoksa ben bilmeden mi aldım ayrıca ss almayı bilmiyorum klavyeden prtsc ye basıp gelen bildirimden resmi kaydediyorum yani ss almayı dahi bilmiyorum pc ye korsan şeyler indirmedim sadece tlaucher var ve bi ara itch io dan oyun yüklemiştim lütfen yardım direk ss almanın bir kısayolu var mı yanlışlıkla mı aldın lütfen yardım

Son düzenleme:
sen en iyisi virüs taraması yap yazılım malwarebytes

virüs taraması yapın hocam direkt ss alıp dosyalara kaydeden bir kısayol yoktu diye hatırlıyorum

hocam kaspersky indirmeyi deneyin bide

mrt'ye taratın bir de güvenlik duvarı vs her şey açık olsun

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-26 224011.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-26 224011.webp
    61.5 KB · Hit: 40
Ben buna benzer bir durum yaşadım uzaktan kontrol ediliyordu bilgisayarım. rat diyorlarmış. panikledim direk sıfırladım bilgisayarı sonra düzeldi.

Bu linki aşağıdaki siteye yapıştırın ve o şekilde indirin. Bu şekilde Proxy kullanarak resmi site üzerinden indirmiş olacaksınız.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu linki aşağıdaki siteye yapıştırın ve o şekilde indirin. Bu şekilde Proxy kullanarak resmi site üzerinden indirmiş olacaksınız.

yazı benim değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,162
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri